1. obletnica bloganja❤️

VAV! Saj ne morem verjeti, da je minilo že celo leto od moje prve objave, ki si jo lahko ogledaš tukaj.

Mogoče se boš strinjala z mano, ali pa tudi ne, ampak zdi se mi, da je prvo leto bloganja izredno pomembno. Zakaj? Danes je ogromno blogov, blogerk, skratka punc, ki pišejo in ustvarjajo zanimive, kvalitetne, drugačne bloge. Da tvoj blog postane opazen, bran, iskan, KVALITETEN, je potrebno veliko truda in seveda časa. Kajti vse te stvari ne pridejo same od sebe. Vse to pa moraš negovati in nadgrajevati, kar ni mačji kašelj. In ravno zaradi tega mnogo punc prehitro obupa.

Od začetka do danes je moj blog spremenil izgled in končno lahko rečem, da sem z njim zadovoljna.😀 Stvar, ki ji bom to leto namenila veliko več pozornosti je fotografija. Ko bo le možno, bom denar vložila v nakup fotoaparata, ker pri slikanju s telefonom nisem vedno zadovoljna s kvaliteto slik. Želim si tudi napisati kakšno objavo na teden več (1-2 uri več v dnevu bi mi prišli zelo prav😀).

Skratka, vesela, ampak res, zelo sem vesela, da sem se odločila za ta korak. Od nekdaj obožujem pisanje in to sem združila z ljubeznijo do kozmetike. V tem letu sem odkrila, spoznala veliko novega. Od kozmetičnih znamk, izdelkov, bolje sem začela skrbeti za svojo kožo, predvsem pa sem ugotovila, da ostale punce (vsaj te, ki jih imam za “moje”) niso “bav bav” in so me po njihovih odzivih sodeč na nek način sprejele v svoj krog. Hvala punce!

Hvaležna sem za:

– vsak komentar, ker vem, da me bereš,

– sporočilo, ker vem, da mi zaupaš,

– ogled mojega bloga, ker vem, da si vzameš čas tudi “zame”,

– vse spodbudne besede, pohvale, ker vem, da ti ni vseeno,

– vsa sodelovanja, ker vem, da mi zaupate in imam prosto pot pri pisanju (iskrenost največ šteje, kajne?).

Hvaležna, da si moja bralka (ali bralec😉).

Pozdravček,

Maya

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.