2. obletnica bloga

Prvi dve leti bloganja sta za mano in priznati moram, da me je pisanje v tem času samo še bolj navdušilo in želja po ustvarjanju je vsak dan večja. Kljub temu, da je pri nas ogromno odličnih blogerk, ki imajo tudi po nekaj tisoč sledilcev in ogledov objav na dan, me to ne prestraši. Vem, da je moje delo kvalitetno in objave so vedno iskrene. In to je moje vodilo pri ustvarjanju. Seveda je prostor za izboljšave in vedno se trudim po najboljših močeh. Motivacije imam ogromno in vem, da sta trud in čas, ki ga vložim v moj mali prostor na spletu, vsakič znova poplačana. Morda ne z ekstremnimi številkami, temveč z občutkom, da delam dobro. In to največ šteje.

Kaj se je v tem letu spremenilo?

Najbolj očitna sprememba je nova podoba strani. Ni mi žal za ta vložek, ker izgleda veliko bolje in bolj jaz kot prej. Prišlo je nekaj novih sodelovanj in ostala so stara, ki so zato še toliko bolj posebna. Pri sodelovanjih mi je najbolj pomembno, da podjetje ceni moj trud, ki ga vložim v delo in imam pri ustvarjanju proste roke. Kar se ni spremenilo in se tudi ne bo, je moja iskrenost in spoštovanje do tebe, draga bralka/bralec. Vedno, preden objavim prispevek, se vprašam: “ Je objava koristna?” “Izvem kaj novega?” “Odraža mene?”. In šele nato pritisnem gumb objavi. 

Hvaležna sem za vso podporo, ki jo imam. Še naprej bo blog moja oaza, kjer neizmerno uživam. Hvaležna sem za vse priložnosti, ker vem, da le-te niso samoumevne. Hvaležna za vsak všeček in komentar pod objavo, ker vem, da si za to vzameš čas.

Hvala, ker me bereš.🖤

Ker želim, da praznujemo skupaj, te na FB strani čaka nagradna igra. Tokrat skupaj z mojo ljubo spletno trgovino kozmetix.si podarjamo Olivellino kremo za telo in Flow piling kremo za obraz (čokolada in sladkor).

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.