5 razlogov zakaj uporabljati Clay Ritual glineni dezodorant

5 razlogov zakaj uporabljati Clay Ritual glineni dezodorant

Čeprav sem o Tini in njeni glini že pisala (tukaj), me je njen glineni dezodorant tako zelo navdušil, da ti bom danes predstavila 5 razlogov zakaj uporabljati Clay Ritual glineni dezodorant. Tina pa ni edina, ki je navdušena nad glino in njenimi učinki. Celotna njena družina je vpletena v glineno dejavnost, le da sta njen dedek in pradedek glino uporabljala v drugačne namene (pečarstvo in lončarstvo). Sama se je raje lotila gline v kozmetične in terapevtske namene in priznati je treba, da je v svojem delu več kot odlična. Ker pa je izdelke zapakirala v super embalažo, jim je dodala tisto nekaj več.

5 razlogov zakaj uporabljati Clay Ritual glineni dezodorant

~ Za izdelovanje dezodoranta (in ostalih izdelkov) se uporablja glina iz Komende. Poleg tega je izdelek v celoti narejen v Sloveniji in to ročno.

~ Nežen do kože in popolnoma nič ne draži kože, tudi če ga naneseš takoj po britju.

~ Nanašanje s prsti ti sčasoma pride v navado in ni niti malo moteče. Zelo lepo se razmaže in hitro vpije v kožo. Na oblačilih ne pušča sledi (le počakaj kakšno minutko po nanosu😉).

~ Učinkovit. Preprečuje neprijeten vonj in potenje. Pri intenzivni aktivnosti malenkost popusti potenju, a smrdela zagotovo ne boš.

~ Izjemno svež, prijeten in ne premočan vonj dezodorantske kreme je primeren za moške in ženske.

Obožujem tudi Clay Ritual glinene maske, ki so za moj okus ene boljših kar jih trg ponuja. Sedaj lahko izbiraš med grey, green in black različico. Meni sta siva in črna odlični. Temeljito opravita svoje delo in po njuni uporabi je bila moja koža vedno veliko lepša. Pa še cene so noro ugodne. Vse Clay Ritual izdelke lahko kupiš tu.

Si že preizkusila Clay Ritual izdelke?

 

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.