Avon Mark tekoče šminke z bleščicami

Trend mat šmink še ni rekel zadnje besede. To vedo tudi pri Avonu, ki so svojo linijo Mark tekočih šmink nadgradili z novo različico. Bleščeče mat tekoče šminke morda ne bodo navdušile ljubiteljic tistih pravih mat šmink, zagotovo bi znale biti všeč tistim, ki rade plavate med mat in kremnimi šminkami.

Avon Mark bleščeče mat tekoče šminke

Bleščičasti mat odtenki lepo dopolnijo že obstoječo linijo mat in sijočih tekočih šmink (objavo si lahko prebereš tukaj). Bleščice sicer niso zelo intenzivne in so lepo povezane s teksturo. Velikokrat se zgodi, da barva zbledi bleščice pa ostanejo na ustnicah, pri teh ni tako. Tudi pri odstranjevanju niso trdovratne in šminko z lahkoto odstraniš.

Šminka ima zelo prijetno teksturo, ki ni tipična mat in ustnic ne izsuši. Ustnice naredi mehke in občutek imam, kot bi bile ovite v nek žametni ovoj. Čeprav ne bodo zdržale cel dan, so dovolj obstojne, da z njimi brezskrbno preživiš delovni dan (po malici bo sicer potreben popravek). Niso party šminke, ker bi jih za popolno preplesani večer prevečkrat morala popravljati, za kar pa takrat ni časa.

Na voljo so trije odtenki: Mystique, Kissy face in Rock Star.

Mystique je nude odtenek, ki ima izrazito rjavo barvo. Že ob enem potegu intenzivno obarva ustnice. Čeprav mi je sam odtenek všeč, na meni izpade pretemno.

Kissy face je perfekten nude odtenek s pridihom rožnate. Točno tak, kot jih imam najraje. Tu je barva bistveno manj intenzivna in potrebna sta dva nanosa, da so ustnice lepo obarvane. Deluje zelo naravno in sveže. Moj vsakodnevni odtenek, ki ga z veseljem nanesem za v službo, kjer je moje ličenje kar se da naravno.

Rock Star je zagotovo zvezda trojice. Intenzivna rdeča s pridihom oranžne, ne bo ostala neopažena. Izredno dobra pigmentacija, kjer je dovolj en poteg za čudovito obarvane ustnice. Tu je obstojnost tudi najdaljša.

Avon Mark bleščeče mat šminke so zelo udobne za nosit, ne izsušijo ustnic in so na voljo v treh klasičnih odtenkih. Pogrešam le pink odtenek, ki bi ga z veseljem nosila poleti.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.