Bell HypoAllergenic osvetljevalni korektorji

Navdušenje nad Bell HypoAllergenic znamko še kar traja. Vsakodnevno uporabljam njihovo tekočo podlago, paletko senčil NUDE, pogosto posegam tudi po njihovih šminkah. Trenutno so v uporabi še trije Bell HypoAllergenic osvetljevalni korektorji.

Na voljo so štirje različni odtenki, vsak ima svojo nalogo oziroma je namenjen za prekrivanje določene nepravilnosti.

Korektorjem je skupno to, da na koži pustijo občutek napete, gladke in navlažene kože. Silikonski delci pa poskrbijo za razpršenost svetlobe, ki navidezno poskrbi za zmanjšanje nepravilnosti.

Pustimo uradne zapise, posvetimo se moji izkušnji.

Uporabljam tri osvetljevalne korektorje. Odtenek 01 uporabljam po nanosu podlage za prekrivanje nepravilnosti (mozoljčki, podočnjaki). Ni najbolj prekriven, posebno pri predelu okoli oči bi si želela boljšo prekrivnost. Tistim, ki nimate večjih nepravilnosti ali izrazitih podočnjakov, bi verjetno zadoščal. Ljubši mi je njihov korektor za osvetljevanje okoli oči (o njem sem pisala tu).

Odtenek 03 je zelene barve in je namenjen prekrivanju rdečice. Uporabljam ga pred nanosom podlage in ga dobro zabrišem v kožo. Rdečice ne prekrije popolnoma, jo le do neke mere umili. Pri nanosu ne pretiravam, ker ne maram pretiranega plastenja.

Zadnji, v odtenku 04, je vijolične barve in je namenjem nevtraliziranju rumenega podtona, prekrivanju podočnjakov in posvetlitvi utrujene kože. Do neke mere posvetli temne kolobarje in meni je od vseh treh najbolj všeč. Pri tako izrazitih podočnjakih, kot jih imam, je vsaka pomoč dobrodošla. Seveda jih popolnoma ne posvetli, a ravno toliko, da je moj  videz bolj spočit.

Pri vseh treh sta oblika in način nanosa enaka. Osvetljevalni korektorji imajo obliko svinčnika, konico v obliki čopiča in doziranje na navoj na spodnji strani. Ljubša bi mi bila prozorna embalaža, da bi videla koliko izdelka je še na voljo.

Cena posameznega korektorja je 5.19 €.

Če te zanima objava o pudrastih šminkah, klikni tu. Več novosti pa si lahko ogledaš tukaj.

Izdelke lahko kupiš na bodizenska.si, licila.si, v drogerijah Tuš, na Nami in v Maximarketu.

 

 

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.