Boho Green senčila za oči

Boho Green makeup je zdaj že stalnica v moji makeup rutini. Po šminkah posegam skoraj vsak dan, terracotto je zamenjalo rdečilo, vedno pogosteje uporabljam tudi njihova senčila.

Na kratko o senčilih

Ekološka senčila so na voljo v mat in  pearly verziji. Prav vsa nosijo COSMEBIO certifikat in vsebujejo olje marelic iz ekološke predelave, koruzo  in derivat olivnega olja. Trenutno je na voljo 17 odtenkov, od zemeljskih, nežnih pastelnih, do črnih. Za vsako nekaj.

Odtenki

V zbirki prevladujejo zemeljski toni, po katerih sem vedno najraje posegala. Na prvo žogo nekatere barve izgledajo intenzivne, a temu ni tako. So izredno nosljive in nevpadljive. Pretiranega vsedanja v očesni pregib nisem opazila. Minus, ki pa jim ga tudi oprostim, je prašenje. Veliko bolj se prašijo kot druga senčila, a me ob dejstvu, da gre za naravni izdelek to ne moti toliko.

219 NEIGE svetleče senčilo, ki lahko služi tudi kot osvetljevalec

113 ROSE mat senčilo v nežno rozastem odtenku

214 PIVOINE svetleče senčilo v opečnatem odtenku

208 CAROTTE svetleče senčilo v oranžnem odtenku

203 GLAISE svetleče senčilo v rjavkastem odtenku

Najljubše mi je senčilo v odtenku Glaise, takoj za njim sledi Rose. Odtenki so nežni in pri nanašanju težko pretiravaš.

Nanašanje

Vsa senčila nanašam s svojimi bh cosmetics čopiči, edino pri zabrisovanju posežem po Boho Green čopiču (je žal edini, ki ga zbirka premore – če odštejem čopič za nanos pudra v prahu😃).

Če te zanima več o Boho ličilih, klikni tukaj. V primeru, da bi rada videla objavo o šminkah, pa tukaj.

Ti jih priporočam?

Če te ne moti, da gre za enojna senčila in ne paletko, je izbira prava. Cena enega senčila je 8.95 €. Se ti zdi veliko? Mogoče res, a gre za naravni izdelek in posledično je tudi cena taka. Vendar nikakor ni pretirana.

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.