Boho Green sladkorčki za vsak dan

Naravna kozmetika me je zasvojila. Pri negi obraza je večina izdelkov že naravnih, pri ličilih postopoma povečujem zbirko ekoloških ličil. Čeprav še nimam namena uporabljati zgolj in samo naravno kozmetiko, me raziskovanje tega področja močno veseli.

Boho Green sladkorčki za vsak dan

Ko so se pri kozmetix.si odločili svojo ponudbo nadgraditi z ekološkimi ličili, sem vedela, da so znamko skrbno izbrali. Takoj sem odklikala na uradno spletno stran Boho Green kozmetike, da sem preverila celotno ponudbo in upala, da se bo “prijela” tudi pri nas in se bodo spletne poličke čez čas obogatile z novimi izdelki. In so se! Tri izdelke ti predstavljam v današnji objavi.

Boho Green makeup Gypsy paletka senčil

Paletka vsebuje 8 senčil, 5 mat in 3 svetleče odtenke v zemeljskih tonih. Paletka ima leseno embalažo na magnetno zapiranje. Pigmentacija je zadovoljiva in senčke se manj prašijo kot samostojna senčila v lončku. Nabor barv je meni čudovit.

Paletka ni prevelika in jo lahko brez skrbi vzameš s sabo na pot. Kupiš jo tu. Zanjo boš odštela 29.99 €.

Poppy Fields šminki v odtenku Desire (312) in Life (313)

Ko se enkrat privadiš na naravne šminke, te niti malo ne moti, da malo težje drsijo po ustnicah in niso najdlje obstojne. V zbirko sm dodala dva odtenka nove Boho Green makeup kolekcije po imenu Poppy Fields. Desire je rdečkast, Life rozkast odtenek glossy šminke. Šminki sta odlično pigmentirani in nosljivi za vsak dan. Kupiš ju tukaj in tukaj, po ceni 9.95 €.

Čeprav večino izdelkov znamke Boho Green prejmem, si tudi sama kakšnega kupim, ker verjamem v kvaliteto znamke. Omenjene izdelke (šminki in paletko) sem s strani spletne trgovine kozmetix.si prejela kot darilo. Boho Green ličila so meni sladkorčki za vsak dan.

S kodo “MAYA” imaš pri nakupu tudi 15 % popust.

Boho Green šminki Desire in Life

Boho Green šminki Desire in Life

Boho Green Gypsy paletka senčil

Boho Green Gypsy paletka senčil - odtenki

Boho Green Gypsy paletka senčil - odtenki

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.