Butters ~ mama & baby maslo

V zadnjih dveh mesecih je Butters s svojimi masli naredil pravo malo revolucijo. Njihova masla obožujejo vse generacije. Kako tudi ne, ko je na voljo toliko različnih vonjev, da se zagotovo nekaj najde tudi za najzahtevnejše brbončice.

Med nosečnostjo sem uporabljala Belly butter, o katerem sem pisala tudi na blogu. Objavo si lahko prebereš tukaj. Danes pa ti predstavljam mama & baby maslo.

Butters ~ mama & baby maslo

Butters ima v svoji ponudbi prav posebno mama & baby maslo, ki je namenjeno negi mamice in otročka. Izbiraš lahko med kokosom in sivko ter kokosom in kamilico.

Tekstura masla je izredno mehka in puhasta. Med prsti se kar raztopi in nega z njim je zelo prijetna. Oba vonja sta nevsiljiva in prijetna. Ker sem velika ljubiteljica sivke, mi je ta vonj bolj všeč. Maslo vsebuje sestavine, ki so primerne tudi za tisto najbolj nežno otroško kožo.

Sestavine: karitejevo maslo, kokosovo olje, tekoči vosek jojobe, sončnično olje, ognjič, eterično olje sivke/kamilice

Nega mamice in dojenčka

Ker mi je bil Belly butter zelo všeč za nego trebuščka med nosečnostjo, sem njegovo nego nadaljevala tudi po porodu. Tokrat z mama & baby maslom. Pomembno se mi zdi, da ta predel negujem tudi po porodu, ker ponavadi na trebuh pozabim in negujem predvsem noge in zadnjico.

Z njim pa sem občasno zvečer Juliji zmasirala stopala za bolj miren spanec. Ne vem, če je masaža res pripomogla k temu, vem pa, da ji zelo paše.

Pred kratkim pa so se že tako bogati ponudbi vonjev (vanilija, mango, jagoda, kakav, antiage, cupuacu) pridružili še štirje novi (ananas, višnja z banano, karamela in maslo s konopljo). Skratka, obišči njihovo spletno stran in preveri celotno ponudbo.

Do sedaj me Butters masla niso razočarala in sigurno bom preizkusila še kakšnega.

Že imaš svoje Butters maslo? Ti je kateri vonj še posebno všeč?

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.