Cake smash fotografiranje v Studiu Prispodobe

Profesionalne fotografije imajo svojevrsten čar. Ne samo, da dobiš veliko odličnih fotografij in večen spomin, ampak so vmes ujeti tudi trenutki, ki bi jih sama težko ujela. Iz tega razloga sem se odločila za cake smash fotografiranje in brez kančka dvoma sem vedela, da bom fotografski objektiv tudi tokrat zaupala čudoviti Daši, ki nas je slikala v Studiu Prispodobe.

Daša me je fotografirala v času nosečnosti (nekaj fotk si lahko pogledaš v teh dveh objavah), prav tako pa je zaslužena tudi za krasne spomine na miceno Julijo.

Cake smash fotografiranje v Studiu Prispodobe

Edina skrb, ki sem jo imela, je bila, koliko bo Julija sodelovala. Konec koncev gre za majhnega otroka in vsi vemo, da so mali otročki težko pri miru. Ampak nič bat. Vse se da.

Potek fotografiranja

Za samo fotografiranje ne potrebuješ ničesar. Seveda imaš s seboj lahko kak kos oblačila, imajo pa tam ogromno izbiro oblačil in si kaj lepega brez težav izposodiš. Sama sem imela s seboj bodi z napisom, oblekico je dobila tam.

Tudi tortica pride v kompletu. Tvoja naloga je torej le, da si rezerviraš svoj termin. Julija na začetku ni naredila velikega razdejanja, ko pa je ugotovila, da lahko malo paca, ha, takrat si je pa dala duška. Po cake smashu sledi slikanje v kadi, da se mali/a junak/inja še malo očedi in uživa v vodnih radostih. Res so prikupni, ko čofotajo. In te fotke … noro lepe so.

Za zaključek sledi še družinsko fotografiranje. Saj ni treba posebej poudarjati, da brez teh fotk praktično nimamo dveh dobrih slik, da smo na njej vsi trije?

Za nami je še ena super izkušnja s Studiem Prispodobe in sigurno bomo Daši tudi v prihodnje zaupali, da za nas ustvari nepozabne spomine.

Če si tudi sama želiš top fotke, prijetno izkušnjo in nepozabne spomine, so Prispodobe zagotovo pravi naslov. Za več informacij obišči njihovo spletno stran.

Pozdravček,

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv
Foto: Daša Kekec ~ Studio Prispodobe
Foto: Daša Kekec ~ Studio Prispodobe
Foto: Daša Kekec ~ Studio Prispodobe

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.