Cilji za leto 2017

Nisem zagovornica novoletnih zaobljub, ker se jih ponavadi ne držim prav dolgo. Raje kot te, si zastavim cilje, ki bi jih rada dosegla v tem letu.

1. Čas zase

Premalokrat si vzamem čas samo zase. Vedno akcija in vse drugo je pomembejše. Super bo, če si bom večkrat vzela trenutek zase in počela kar mi je ljubo: branje knjig, lenarjenje, crkljanje …

2. Ostati zvesta sebi

 S tem do sedaj nisem imela problemov in tudi letos verjamem, da bo tako. Že tako je v svetu polno ponaredkov in ne želim biti eden izmed njih.

3. Uživanje

Brez tega ne gre. Vsak trenutek bom izkoristila za uživanje in se prepustila toku življenja. Konec koncev ni potrebno, da je vse vnaprej splanirano. Spontanost nič ne boli, kajne? 😃

4. Sijoča koža

Nega kože mi je izredno pomembna in tudi letos bom vsakodnevno skrbela za čim boljše stanje svoje kože in jo ne mučila s stiskanjem mozoljev. 😂

5. Dan brez ličil

To mi do sedaj uspeva vsak vikend in si želim, da tudi v bodoče ostane tako. Koža naj diha in se spočije. Ni mi nerodno zapustiti hiše popolnoma nenaličena.

6. Dan na “off”

 Tu mislim predvsem dan, ko mi bodo telefon, tablica ali računalnik nepomembni. In ta dan si želim, da bo vsaj 1x tedensko.

7. Šport

 Ker se po operaciji kar nisem spravila nazaj v športno rutino, je zadnji čas, da s polno paro začnem telovaditi, kot sem to počela prej.  Zdrav duh v zdravem telesu.

8. Varčevanje

 To pomeni, da kupim (vsaj poskusim!) res samo tisto kar rabim in raje vsak mesec kak evro dam na stran za ustvarjanje spominov z mojim dragim.

9. Novi izzivi

 Vsako leto pridejo novi izzivi. In tudi letos bo zagotovo tako. Ne glede na to, kakšni bodo, se bom z njimi soočila in kaj novega naučila.

10. Bloganje

 Ne morem mimo svojega bloga. Kmalu bo minilo leto od moje prve objave in res sem vesela, ponosna, srečna … da sem se odločila za ta korak. Marsikdo bi rekel “Pa ne še ena blogerka!” Ja, še ena in še veliko jih bo. Vsak se sam odloči kaj bere in res ne vem zakaj je toliko slabega mnenja o blogerkah. Naše delo zahteva čas, trud in veliko ljubezni do pisanja ter ustvarjanja.

Imaš tudi ti zastavljene cilje za leto 2017?

Pozdravček,
Maya 

*Fotografije: splet

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.