Clinique Take The Day Off čistilni balzam

Clinique Take The Day Off čistilni balzam sem našla po naključju. Čeprav imam z znamko dober odnos, premalokrat posežem po njej. Všeč so mi njihove podlage in tudi kreme za obraz niso slabe. Cene se gibljejo okoli 30 € in za ta denar dobiš veliko.

Za nakup balzama sem se odločila v Švici, ker so ravno imeli akcijo. Zanj sem odštela malo manj kot 30 € in tisti trenutek se mi je cena zdela ugodna. Verjetno me je potovalna mrzlica malo zaslepila, ker za čistilni balzam ni ravno poceni. Ampak mi ni žal.

Clinique Take The Day Off čistilni balzam

Ponavadi posežem po čistilni peni ali gelu in je bil balzam prava popestritev. Lonček vsebuje 125 ml balzama in za enkratno čiščenje ga porabiš zelo malo. Predvidevam, da mi bo zadoščal za kar nekaj mesecev. Na začetku je tekstura gosta in kompaktna, na obrazu se spremeni v penečo teksturo.

Zakaj me je balzam tako navdušil?

~ Odstrani popolnoma vsa ličila. Vodoodporno maskaro, mat šminko, tekočo podlago, senčila …, skratka obraz temeljito očisti in res odstrani posledice celotnega dneva. Uporabljam ga le zvečer.

~ Ne draži oči. Ne glede na to, koliko časa in kako močno boš z njim odstranjevala očesni makeup, nič te ne bo peklo ali dražilo.

~ Ni mi izsušil kože ali povzročil drugih nevšečnosti.

~ Porablja se zelo počasi.

~ Ni poceni, a ni pretirano drag. Meni ni težko vložiti več denarja v kozmetiko, če je le-ta učinkovita. V tem primeru se res splača.

~ Dostopen je v drogeriji Müller, kar pomeni, da ga lahko kadarkoli spet dobim.

~ Embalaža. Tu mislm na barvo. Meni je lepa in to zadošča.

Balzam ni edini izdelek znamke, ki sem ga preizkusila. Njihova tekoča podlaga Stay Matte je odlična in je super za mastno kožo.

Nakup Clinique Take The Day Off balzama obvezno ponovim, čeprav sem prepričana, da bom potrebovala kar nekaj časa, da bo nakup potreben.

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.