Cute Nola ~ unikatna oblačila za najmlajše

Zadnje čase se mi na facebooku prikazujejo različni oglasi povezani z otroškimi zadevami. Med drugim sem čisto slučajno odkrila (ali se ponovno spomnila na nekatere) slovenske ustvarjalke oblačilc za najmlajše. Ob pregledu ponudbe pa sem vseeno želela nekaj drugačnega, posebnega, manjkal mi je tisti kjut efekt.

Nakar me je sestra spomnila na Cute Nolo (FB, IG).

Roko na srce, v poplavi ponudbe so si izdelki hitro podobni. Verjamem, da je ob taki konkurenci težko izstopati in biti drugačen. Potem so tu še cene. Unikatna oblačila so veliko dražja od masovne proizvodnje. Že med samimi ustvarjalkami so veliki razponi. Tiste, ki živijo zgolj od tega, imajo cene (razumljivo) višje. Tiste, ki šivajo zgolj za svoj užitek in jim to ni primarni zaslužek, imajo cene nekoliko nižje. Skratka, večina na koncu izbere cenejši izdelek ali pa se za unikatne izdelke zaradi cene raje ne odloči.

Cute Nola ~ unikatna oblačila za najmlajše

Zakaj me je Cute Nola prepričala?

Pri Cute Noli mi je takoj v oči padla izbira blaga oziroma vzorci. Izdelki so bili prava osvežitev, tako zelo drugačni so od ostalih. Vzorci, ki jih ni moč videti na vsakem koraku. Izdelki, ki niso podobni ostalim. Ponudba, ki kar kliče po nakupu. Skratka, vse štima.

Za svojo malčico sem izbrala kompletek z motivom čebelic. Takoj mi je padel v oči. In na mojo srečo je bil dobavljiv ekspresno hitro.

Kompletek vsebuje hlačke, rutko in kapico. Trakec mi je Maja podarila (hvala!). Meni se zdi noro simpatičen in vejamem, da bo malčica v njem čudovita.

Z veseljem bom tudi v bodoče podprla delo slovenskih rok.

*Objava ni sponzorirana. Izdelke (razen trakca) sem plačala sama.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.