Darila za materinski dan ~ podpirajmo slovensko

Letos bo prvi materinski dan, ko svoje mame ne bom mogla objeti. Oziroma je ne smem objeti. Smo v času, ko ti en objem lahko življenje obrne na glavo. Zato, če imaš svojo mami blizu in se lahko objameta, stori to takoj in ne pozabi ji povedati, kako zelo srečna si, da je ob tebi. Sama bom svojo lahko objela šele … v bistvu sploh ne vem kdaj. In to me močno žalosti.

Kljub razdalji in virusu, lahko svojo mamo razveseliš z manjšo pozornostjo in ji tako polepšaš dan. Pripravila sem nekaj idej za darila, s katerimi ne boš razveselila le svoje ljube mamice, ampak boš tudi podprala slovenska podjetja.

Darila za materinski dan ~ podpirajmo slovensko

SkinFairytale naravni dezodorant ~ morda ni klasično darilo za materinski dan, je pa zelo uporabno, naravno in učinkovito. Na voljo so trije vonji: meta, sivka in bezeg. Kateri vonj bi ji najbolj ustrezal?

Za lažjo odločitev, si lahko prebereš tudi mojo objavo, za nakup pa klikni kar sem.

Butters maslo za telo ~ lahko izbiraš med že pripravljenimi paketki (klik, klik), ali pa ji sama izbereš enega ali več dišečkotov.

Darilni paket Lepa mami ~ čudovito darilo za čudovito osebo. V tej objavi si lahko pogledaš, kako izgleda paketek, naročiš pa ji ga lahko tukaj.

Lampetie Blossom flower box ~ šopek, ki bo trajal večno in je vanj vloženo OGROMNO časa, truda in ljubezni do ustvarjanja. Sama šopka nimam, imam pa stensko dekoracijo in rečem lahko le, da Tanita obvlada in so rožice krasne. Pri nakupu pa lahko izkoristiš tudi kodo MAYASBLOG15 in še malo prihraniš. Ponudbo si oglej tu.

Šopek ~ klsično, a vedno dobrodošlo darilo. Si sploh vedela, da ji lahko šopek pošlješ po pošti? Meni se zdi to super ideja. Pa ne samo za mamice, tudi zase ga lahko naročiš, da ti polepša dom. Sama sem navdušena nad Sanjskim šopkom, če bi še vedno živela v Škofji Loki, bi sigurno non stop visela tam.

Najlepše darilo, ki ga lahko podariš svoji mami, je tvoja ljubezen. In tudi, če sta si kdaj v laseh zaradi traparij, verjemi, da jo le skrbi zate. Take pač so naše mame. Vedno jih bo skrbelo, pa smo lahko mali ali veliki otroci.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.