Diamond kolekcija Myunikat nakita

Prstani, verižice in uhančki so Tjašina strast že dolgo časa. Diamond kolekcija Myunikat nakita je le ena izmed mnogih, ki jih ustvarjajo Tjašine roke.

Kaj odlikuje Diamond kolekcijo?

Če si kdaj ustvarjala, potem veš, da so podrobnosti še kako pomembne. Pri malih izdelkih tudi težje izvedljive in zanje potrebuješ več časa, volje, energije in vztajnosti.

Diamond kolekcija Myunikat nakita je ena takih, ki te pritegne z drobnimi detajli, ki nakitu dajo izgled diamanta. In čeprav nimajo takšnega leska, mi verjemi, da so pravi mali diamantki, ki so plod Tjašine želje po novih izzivih in ustvarjanju izdelkov, ki jih pri nas ni. Unikatni izdelki, pri katerih si barvne kombinacije izbereš čisto sama. Ali pa pokukaš na spletno poličko (tukaj) in izbereš že sestavljeno kombinacijo.

Moja diamantna zbirka

Sestavljena je iz dveh različnih kompletkov. Prvi je v roza-beli kombinaciji, v kateri so ogrlica in dva para uhanov (roza in bel). Uhane res lahko kombiniraš na vse možne stylinge, skupaj ali ločeno od ogrlice. Ogrlica je na črni vrvici z nastavljivo dolžino, ki jo prilagodiš svojim željam.

Drugi komplet je v pastelno vijolični barvi in je sestavljen iz uhančkov in prstana. Ker je moja garderoba predvsem črna, je nakit tisti, ki vse skupaj malo poživi. Prstan je nastavljiv in ni bojazni, da ti ne bi bil prav.

Na voljo je tudi praznična (bleščeča) različica kolekcije in prav to ti podarim. V paketku se skriva par uhančkov, en v rdeči in drugi v vijolični barvi. Kot si že vajena, bo nagradna igra potekala na moji FB strani (Maya’s B blog), kjer  bodo objavljena tudi vsa navodila. Če ne nosiš nakita, ga lahko podariš tebi ljubi osebi, ki so ji všeč unikatna darila.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.