Dnevnik novopečene mamice ~ 2. mesec

Julija je že upihnila drugo mini svečko. Postala je prava mala dama. Prav neverjetno je, kako se iz dneva v dan spreminja, raste in se vedno bolj zaveda sveta okoli sebe. Najina plavooka lepotička je še vedno atijeva punca. Ko ju gledam skupaj, sta tako lepa, jaz pa vsa srečna in ponosna, da ju imam.

Kaj se je dogajalo ta mesec?

V tem mesecu je Julija noro zrasla. Včasih jo zjutraj kar trikrat preoblečem, ker ji kar naenkrat nič več ni prav. Še dobro, da je ogromno oblačil podedovala od svojih sestričen. No, tudi babici in teti sta krivi za polno omaro.

Ta mesec pa sem se najbolj razveselila njenih nasmeškov. Kako lepo je zjutraj pogledati v njeno posteljico in jo opazovati, kako s svojimi velikimi očmi gleda in se smeji. Dan se res ne bi mogel lepše začeti. Ure in ure bi jo lahko gledala tudi, ko spi. In vso to čebljanje, ah to so res nepozabni trenutki.

Kljub snegu, nama je uspelo skoraj vsak dan iti na sprehod. Zelo sem vesela, da se rada vozi v vozičku, ker noro uživam v sprehajanju. Pa še tako super voziček ima.

Ugotovila sem tudi, da ima luna nanjo velik vpliv. Prav neverjetno je, kako jo vrže. Glede na to, da je do sedaj bila velika zaspanka, je ob polni luni ravno obratno. Čez dan ne spi, veliko joka in želi biti v mojem naročju. Samo, da jo za hip odložim, že nasprotuje.

Ta mesec smo še uživali vsi skupaj, žal pa se je ati moral vrniti v službo. Me prav zanima, kako se bova znašli sami. Res se navadiš in razvadiš, da je partner doma in ti je vsako sekundo na voljo.

Veselim se dogodivščin, ki nam jih bo prinesel naslednji mesec. Do takrat pa si lahko prebereš kaj vse se je dogajalo prvi mesec (klik).

P. S. Print v okvirju je delo Fabrike kreativnh tiskovin.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.