Essence GLOW paletka osvetljevalcev

V zadnjih dveh mesecih so nas pri Essence zasuli z novimi kolekcijami in super izdelki. Ogromno je izdelkov, ki še čakajo na test in objavo. Se trudim, da te čim prej obvestim o svoji izkušnji, včasih je to prvi vtis, spet drugič lahko o izdelku povem/napišem malo več. Ena izmed novosti pri Essence je trend kolekcija Glow like …, ki že z imenom nakazuje na to, da je vse v znamenju sijaja in bleščic. Iz omenjene kolekcije imam GLOW paletko osvetljevalcev.

Essence GLOW paletka osvetljevalcev

Na voljo sta dve različni paletki: 01 ~ Glow like it’s girl’s night in 02 ~ Glow like you can’t stop laughing. Moja je 02 in zajema štiri različne odtenke osvetljevalcev. Prvi je za moj okus malenkost preveč srebrn in redko posežem po njem. Na mojem obrazu ne izpade dobro. Drugi ima rožnate bleščice in z njim obogatim rdečilo, ki izpade super. Tretji ni rožnat, kot izgleda na sliki. Vsebuje modre in zelene bleščice, ki spominjajo na holografski efekt. Zadnji, meni najljubši, marelično roza odtenek je tisti, po katerem najraje in najpogosteje posegam.

Pigmentacija ni premočna in težko bi ga nanesla preveč. Le pri zgornjih dveh odtenkih sem bolj previdna in ju nanašam z lahko roko.

Paletka je velika in ima kompaktno plastično embalažo in ne daje občutka poceni izdelka. Uporabna je tudi kot paletka senčil.

V kolekciji GLOW like … so na voljo še utrditveni sprej, ki na koži pričara moker (dewy) učinek, kovinski osvetljevalec za ustvarjanje strobing efekta (na voljo v zlati, bež in rožnati barvi), tekoči osvetljevalec za hladen ali topel sijaj, večnamenski tekoči osvetljevalec v tubi, kremni osvetljevalec v stiku, holografski puder v prahu in prirezan čopič za nanašanje osvetljevalca.

Očitno je to leto leto osvetljevalcev. Katerega najraje uporabljaš?

P. S. Pred kratkim sem pisala o Catrice, Essence in L. O. V. izdelkih, objavo najdeš tu.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.