Eterika.si ~ najboljši balzam za lase?

Pri negi las ne kompliciram in tu tudi najmanj eksperimentiram. Kljub temu sem se pred časom odločila, da tudi pri negi las malo raziščem in poskušam najti izdelke, ki me bodo tako, ali še bolj, navdušili kot znamka Hask. Posegla sem po luxurious coconut šamponu in olju za konice in Eterikinem balzamu z vonjem po sivki.

Balzam za lase sivka

Za spletno trgovino eterika.si sem izvedela preko Katje (Viva la vida blog), ki je nad njihovimi balzami navdušena. Ker ji zaupam in vem, da pohvali le tisto, kar je vredno pohvaliti, sem se odločila, da ga preizkusim tudi sama.

Lonček vsebuje 180 ml balzama in ima neverjetno pristen vonj po sivki, ki je ravno prav intenziven, da ni moteč.

Balzam vsebuje arganovo olje, kokosovo olje, eterično olje sivke in eterično olje pelargonije. Gre za ročno izdelan naravni slovenski izdelek. Lonček balzama stane 19.90 €.

Moja izkušnja

Imam dolge in barvane lase, ki jih umivam dvakrat tedensko, mastno lasišče in suhe konice. Moja želja je imeti zdrave in sijoče lase. Ker dolgi lasje lahko hitro delujejo neurejeno, mi je dobra nega zelo pomembna.

Ker je cena balzama kar visoka, sem pred nakupom imela nekaj pomislekov. Bo res vreden tega denarja, bodo lasje zagotovi sijoči? Kljub Katjini pozitivni izkušnji, ni bilo zagotovila, da bo tak učinek tudi na mojih laseh. Na srečo je bil ves strah odveč. Po uporabi balzama so lasje zelo mehki, sijoči in dišeči. Vonj sicer sčasoma zbledi, a mehkoba las ostane vse do naslednjega pranja. Lasje se mi po njegovi uporabi ne zmastijo nič prej.

Kljub temu, da bi lahko podoben efekt dobila pri cenejših drogerijskih balzamih, je to balzam, ki bi ga z veseljem kupila ponovno.

Zagotovo je to izdelek, ki si zasluži tudi tvojo pozornost. Če te od nakupa odvrača cena, vzemi v razmislek dejstvo, da ne gre za masovno proizvodnjo, temveč ročno izdelan slovenski izdelek. Z nakupom pa boš podprla domače podjetje.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.