Februarja sem se navduševala nad …

Sivkinim balzamom iz Eterike

Sijoči, lepi, mehki in dišeči lasje, so rezultat uporabe sivkinega balzama, ki je namenjen suhim in razcepljenim konicam. Izredno pristen vonj po sivki mu štejem v dodaten plus. Več pa si o njem preberi v tej objavi.

Belly butters karitejevim maslom

Nega kože s karitejevim maslom mi je od nekdaj pri srcu. Všeč so mi njegovi učinki, če pa je dodan še prijeten vonj, je paket toliko boljši. To maslo je namenjeno predvsem negi trebuščka v času nosečnosti oziroma nasplošno proti strijam. Tudi o njem imam blog objavo, najdeš jo tu.

Essence maskaro Lash Princess

Všeč mi je, ko najdem maskare, ki so poceni in efektivne. Ene takih so prav gotovo Essence maskare. Če je moja favoritinja I ❤️ Extreme volume, je tik za njo Lash Princess. Krtačka lepo zajame vse trepalnice, jih loči in naredi neverjetno dolge. Vse kar od maskare želm.

LOVlicious lipglossom

Mystic sand odtenek je krasen nude odtenek, ki poudari naravno barvo tvojih ustnic in jim doda sijaj. Nelepljiva tekstura pa je tista, ki me je prepričala v njegovo pogosto uporabo. Včasih ga nanesem preko šminke, najpogosteje pa ga nosim samostojno.

Medex Elanosol beauty balzamom

Izdelek, ki je v uporabi že precej časa, a ni našel mesta na blogu. Krasen balzam, ki neguje ustnice in je bil kos zimskim razmeram. Beauty različica vsebuje bleščice in mi je zato še malo bolj všeč. Pri Niki ~ beautifullblog.si pa si lahko prebereš podrobnejšo objavo o vseh Elanosol balzamih.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.