Flora Siberica ~ tako zelo prijetna in nežna

Flora Siberica je najlepše presenečenje meseca februarja. S svojim vintage izgledom najprej prepriča oko. Skrbno izbrana sibirska zelišča in dolgoletne raziskave pa njeno vsebino naredijo drugačno, pa vendar zelo nežno in prijetno za vsakdanjo uporabo.

Flora Siberica je del Natura Siberice in zajema izdelke za nego telesa in las.

Losjon za telo z altajskim rakitovcem

Altajski rakitovec vsebuje vitamin C in veliko antioksidantov, ki kožo nahranijo. Losjon kožo navlaži in jo naredi mehko. Tekstura je ravno prav gosta in izredno lepo mazljiva. Vpije se kar hitro in ne pušča mastnih sledi. Obožujem ga kot zaključni del večene rutine nege telesa. Vonj je zelo poseben, takšnega vonja v kopalnici še nisem imela. Je bolj na strani lahkih in svežih vonjev, ki se jih ne naveličam. Trenutno je to edini losjon za telo, ki ga uporabljam in zato je embalaža že skoraj prazna. Doziranje na pumpico pa je le še en detajl več zaradi katerega po njem posežem še raje.

Hranljiv gel za telo iz arktične maline

Gel za tuširanje je edinstven in popolnoma drugačen od klasičnih drogerijskih. Vonj je zelo nežen, nevsiljiv, zaznala sem ga šele ob stiku s kožo. Vonj po malini je ravno prav doziran in ni niti malo umeten, kot pri marsikaterem drugem gelu. Zelo se mi dopade mešanica svežine in kislosti, ki jo premore le malina. Kljub temu, da ne ustvari najbolj bogate pene, je ta vseeno ravno pravšnja.

Na voljo sta tudi vlažilni gel iz kuril čaja in poživljajoč gel iz altajske mete.

Piling za oblikovanje telesa iz sibirske jerebice

Izdelek, ki na tisto pravo preizkušanje še čaka. Uporabila sem ga le 3x in to so zgolj moji prvi vtisi.

Piling izstopa po izredno močni opečnati barvi. Vsebuje dokaj grobe delce, ki mene sicer ne motijo. Z njim si zelo rada zmasiram stegna in poskrbim za odmrlo kožo. Vonj bi zelo težko opisala, ker je edinstven in bi težko rekla čemu je podoben. Če res vpliva tudi na preoblikovanje telesa bo pokazal čas.

Čeprav je vsak izdelek zase čudovit, bi, če bi ti mogla priporočiti le en izdelek, priporočila gel za tuširanje.

Vse omenjene izdelke dobiš v spletni trgovini Lepa z naravo, drogerijah tuš in DM.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.