Ixchell Tadeja’s art ~ nakit, ob katerem ti zaigra srce

Da so mi unikatni, drugačni in preprosto čudoviti kosi nakita zelo pri srcu, ni nobena skrivnost. Že zelo dolgo nisem kupila masovno narejenega nakita, pa sem ga včasih oboževala in ga občasno še vedno nosim. Enostavno me pritegne zgodba za ustvarjalkami, njihova strast do izdelovanja in drugačnost. Številka kosov unikatnega nakita, ki ga moja zbirka premore, se iz dneva v dan veča. Vsaka izdelovalka  ima svoj stil, način izdelovanja in vizijo. Danes ti predstavljam čudovit Ixchell Tadeja’s art nakit.

Ixchell Tadeja’s art ~ nakit, ob katerem ti zaigra srce

Tadeja Karun ustvarja nakit od osnovne šole dalje. Natančneje, z njim se je začela spogledovati v 3. razredu. Ob obisku trgovine, kjer so se police šibile pod perlicami, kristalčki in kamnčki, se je njena zgodba začela in se še danes razvija. S svojimi izdelki je najprej razveseljevala sošolke in njihove mamice, danes razveseljuje tudi mene. Če si boš dovolila pogledati v njen svet, se lahko zgodi, da očara tudi tebe.

Tadeja se je preizkusila v izdelovanju nakita iz lesa, žice, polimerne gline, perlic in kristalčkov. Danes pretežno ustvarja iz perlic, polimerne gline in Swarovski kristalčkov. Ustvarja za ženske, ki rade poudarijo svojo ženstvenost, rade izstopajo, cenijo lepoto, unikatnost in čarobnost. Navdih črpa iz vsakdanjega življenja, potovanj in kultur, ki ji prečkajo pot.

Ixchell Tadeja’s art izdelki so naravnost čudoviti in ob njih ti zaigra srce. Sivkina ogrlica v kombinaciji z rose gold barvo je bila ljubezen na prvi pogled. Umirjena kombinacija, ki paše povsod, na voljo tudi v baby blue barvi. Druga črno-srebrna kombinacija je bolj svečana, elegantna. Krasno izpade v kombinaciji s srajčko ali puloverjem. Zadnji kompletek v kraljevsko modri barvi je prava paša za oči in ne ostane neopažen. Zapestnica in uhančki, ki sta vsak zase ali skupaj čarobna.

Če bi rada pokukala v Tadejin svet, obišči njen IG ali FB profil. Če bi začela pisati seznam želja, ta objava ne bi imela konca.😉

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.