Jesensko razpoloženje pri Catrice in Essence kozmetiki

Predstavljam ti štiri omejene kolekcije dveh znamk, ki vsakič znova na trg pošljeta pestro ponudbo izdelkov. Kaj so nam pripravili tokrat?

Jesensko razpoloženje pri Catrice in Essence kozmetiki
Catrice
Blurred lines

Kolekcija bo na voljo v septembru in oktobru, torej zelo kmalu. Ponuja izdelke s pomočjo katerih tvoja koža ne bo potrebovala filtrov, ker jo izdelki polepšajo, zabrišejo in skrijejo kar je potrebno. Gobica za nanos pudra bo poskrbela, da bo podlaga dobro zabrisana in nanešena enakomerno. Dr. Blur gladilni primer za obraz bo poskrbel, da bo obraz pipravljen na nanos podlage. Obarvana krema za obraz, ki se prilagodi vsem tenom kože, prekrije rdečico, skrije nepravilnosti in kožo hkrati matira. Sliši se obetajoče. Da pa bo izgled kot mora biti, je tu še zadnji izdelek te linije, puder v prahu za photoshop na obrazu. Čeprav kolekcija deluje obetajoče, me ne mika preveč.

Bam brow

Linija, ki ponuja dva izdelka za oblikovanje obrvi bo na voljo v septembru in oktobru. Za lepo oblikovane obrvi je tu svinčnik za obrvi pro brow pen v sedmih odtenkih. Zanimiva mi je ovalna krtačka, ki naj bi poskrbela za bolj košat videz obrvi. Za hitrejšo rast bo v ponudbi tudi serum za obrvi brow boost, ki pospešuje rast dlačic. Mogoče posežem po svinčniku, me matra krtačka.

Essence
Prime & last

Na prodajnih poličkah od danes naprej. V ponudbi je ogromno izdelkov za mat ali sijoč videz. Mojo pozornost so pritegnili osvetljevalec, meglici za obraz in matirni primer gel. Poleg omenjenih izdelkov boš našla še rdečilo, fiksirni puder, bubbly masko za obraz, matirne lističe in kapljice za uravnovešenje polti.

FALL back to nature

Na pogled najbolj privlačna kolekcija. Obe paletki izgledata čudovito. Rjava maskara je sicer iz že znane linije I love extreme crazy volume maskara, ki so meni ene boljših in bi bilo zanimivo videti kako izpade na trepalnicah. Na voljo še tattoo za roke in telo, čopič za osvetljevalec, rdečilo ter toaletna voda.

Štiri jesenske linije in ogromno novih izdelkov. Sama se že veselim pregledovanja poličk drogerij.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.