Kaj sem izbrala za nego dojenčka?

Priznam, pri pregledu otroške kozmetike sem bila kar malo izgubljena. Ponudbe je čisto preveč. Poleg tega pa za svojega otroka želim le najboljše in najnežnejše izdelke. Ker jo to področje zame povsem novo, je bila izbira kar zahtevna.

Nikakor ne želim z izdelki pretiravati in zato moj izbor vsebuje le dva, ki naj bi povsem zadoščala.

Kaj sem izbrala za nego dojenčka?

Že pred nakupom sem vedela, da želim imeti le hladilno mazilo za ritko in oljček. Tudi v lekarni so dejali, da je to več kot dovolj. Izbrala sem izdelka Gorenjskih lekarn.

Ker pa želim imeti na voljo več možnosti, sem v spletni trgovini Čist kjut closet izbrala dva izdelka znamke Tiny Humans. Tudi tu sem izbrala otroško olje za telo in kremo za ritko.

Nizozemska znamka Tiny Humans pa ima poleg omenjenih izdelkov v ponudbi še losjon za telo, šampon za lase in šampon za telo. Izdelki so dermatološko testirani in vsebujejo naravne sestavine, ki naj bi bile prijazne do nežne otroške kože.

Poleg otroške kozmetike je v spletni trgovini Čist kjut closet na voljo ogromno luštnih izdelkov za najmlajše. Sama jih imam kar nekaj. In ne skrbi, kmalu ti nekatere izmed njih predstavim tudi tu.

Pozdravček,


P. S. Si že videla objavo o najbolj kjut unikatnih oblačilcih za malčke? Najdeš jo na tej povezavi.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.