Kinderfeets – zabava za najmlajše

Nizozemska znamka Kinderfeets ponuja pester izbor lesenih poganjalcev in ravnotežnostnih desk. Ponudba vključuje tudi upoabne in lično izdelane dodatke, kot so košarice in zabojčki za poganjalce ter vozički za igrače. Pozabili niso niti na varnost naših malčkov, na voljo so tudi otroške čelade različnih barv. Pa poglejmo, zakaj je Kinderfeets zabava za najmlajše.

Kinderfeets – zabava za najmaljše

Lesen poganjalec TinyTot Plus 2 v 1

Poganjalec je Julija dobila za svoj prvi rojstni dan. Kljub temu, da naj bi bil primeren od 18. meseca starosti dalje, ji ni bil prav nič prevelik. Že prvi dan je usvojila sistem poganjanja in veselo nabirala metre po stanovanju. Zavijanje ji tisti trenutek ni šlo, prav tako ne vzvratna vožnja. Ker pa sem naredila klasično začetniško napako in ji sedež nastavila previsoko, je njeno zanimanje zanj hitro spuhtelo (ves čas vožnje je z nogami butala v zadnjo prečko). Na srečo sem naletela na objavo, v kateri sem zasledila ravno to začetniško napako. Še isti dan sem ji sedež sputila in zanimanje zanj se je povrnilo.

V vsem tem času in prevoženih kilometrih, je usvojila zavijanje in vzvratno vožnjo. Prav tako je ugotovila, kako mami s hitrostjo povišati utrip. Ni kaj, včasih jo res težko ujamem. V vožnji je suverena, a zaenkrat še vedno ostajamo na treh kolesih, spomladi pa spremenimo tudi to.

Zakaj priporočam Tiny Tot Plus 2 v 1?

  • Kvalitetno leseno ogrodje, ki ni pretežko.
  • Lahko vodljiva balanca.
  • Kvalitetne gume.
  • Lahka odstranitev zadnjega kolesa.
  • Nastavljv in oblazinjen sedež.
  • Pestra izbira barv.
  • Dolgotrajna uporaba (vse do 4. leta starosti).
  • Možnost dokupa košarice ali zaboja.

Poganjalec sem kupila v spletni trgovini malizakaldi.si.

Kinderboard ravnotežnostna deska

Ravnotežnostna deska otroke spodbuja k aktivni igri in domišljiji. V prvi vrsti je namenjena urjenju ravnotežja in pridobivanju novih spretnosti. Ponuja pa veliko več. Uporabna je kot gugalnica, tobogan, stolček, tunel … praktično za vse, kar se spomni otroška domišljija.

Pri nas je najbolj aktualna kot gugalnica ali tobogan za raznorazne igrače (žogice, avtomobilčke …). Prav tako je super tudi kot stolček pri oblačenju (spotoma pa se še malo podriča po toboganu ;-)). Deska je vedno zanimiva, tako zunaj, kot tudi v stanovanju. Je izredno trpežna in aktualna za različna starostna obdobja (tudi za odrasle).

Na voljo več različnih barv, naša je Lavander Wash, dobiš pa jo tukaj.

Kinderfeets je res krasna zabava za najmlajše in to skozi vse leto. Super ideja za darilo, ki bo zanimivo več let in ne bo zgolj trenutna muha. Vsekakor naložba, ki se izplača.

Lepo vabljena tudi na moj IG profil, kjer si v zavihku “Kinderfeets”, lahko pogledaš več o izdelkih. Od moje zadnje objave pa so minili že meseci, zato ti prilagam link do nje – klik, klik.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.