KinderKraft igralna podloga

KinderKraft igralna podloga je odlična zabava za naše najmlajše. Zanimiva izbira igračk in motivov za male in velike radovedneže.

Mehka igralna podloga v pisanih barvah je prava popestritev igre. Dopolnjujejo jo igrače različnih barv, oblik in velikosti. Ob dotiku nekatere povzročajo različne zvoke, kar je za otroke še toliko bolj zanimivo in zabavno. Igralna loka se pritrdita na spodnji strani podloge in ni bojazni, da bi se med igro snela. Okoli podloge je mrežica, ki pride prav pri igri z žogicami, da le-te ne uhajajo s podloge.

Zakaj mi je všeč KinderKraft igralna podloga?

Igralna podloga najprej prepriča s svojimi barvami, ki so za najmlajše izrednega pomena. Živalski motivi, ki se prepletajo skozi celotno površino in se nadaljujejo na igračkah na loku, so noro luštni in zanimivi. Poleg tega pa igračke s svojo obliko in zvokom, ki ga oddajajo, spobujajo otrokov vidni in slušni razvoj. Igračke lahko poljubno porazdeliš po igralnem loku. Kompletu so dodane mehke žogice v štirih različnih barvah, ki popestrijo igro. Snemljiva loka omogočata samostojno uporabo podloge. Igralno podlogo lahko opereš v pralnem stroju.

Glede na to, da je Julija izredno rada na podlogi, je to sigurno ena boljših pridobitev v našem domu.

KinderKraft igralno podlogo lahko kupiš v spletni trgovini Hakuna Matata kids (tukaj). Ne pozabi pokukati tudi v kozmetični kotiček. Kaj sem uporabljala sama, prveri v tej objavi. P. S. Njihov deo je noro dober.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.