Kitke

Mogoče ne za vse predstavnice nežnejšega spola, a zame so zagotovo kitke pričeska leta. Všeč so mi že od malih nog, ko sem imela precej daljše lase kot sedaj in mi jih je mami pogosto pletla. Največkrat francosko kitko. Še danes jo vsakič, ko se vidiva prosim zanjo. Sama si jo naredim zvečer, da imam naslednji dan skodrane lase, a je daleč od tega, da bi se z njo ponosno sprehajala naokoli.:-D Tudi vsak obisk frizerja se zadnje čase konča s kitko.

Po mojem mnenju so kitke večne. Mogoče so letos nekoliko bolj popularne, opazne, “in”, ker so jih nosile zvezdnice in ponavadi se vse kar nosijo, sprememi v trenutni trend. Meni zagotovo niso všeč, ker so trendi, ampak, ker je to pričeska, ki jo lahko nosiš na sto in en način, namenjena je tako kratkolaskam kot dolgolaskam.

Pri kitkah ni omejitve. Vse kar potrebuješ so spretni prsti in domišljija. Včasih si pogledam kakšen video in si poskušam pričarati nekaj na glavi, a ne gre čisto vse po načrtu. Med poplavo raznoraznih frizurc, so mi nsjbolj všeč klasična francoska kitka, boksarske kitke, ribja kost in vse te postrani kitke. Če potrebuješ navdih ali zgolj učno uro, si nekaj idej lahko pogledaš tukaj ali tukaj.

 

Tudi ti rada nosiš kitke?

Pozdravček,
Maya

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.