Ko zadiši po sivki

Obožujem sivko in vse kar je povezano z njenim vonjem. Doma imam kar nekaj grmičkov, ki jih skrbno negujem in vsako leto naredim blazinice za v omaro. Poleg tega nujno vsaj en posušen šopek krasi mizo v jedilnici. Ko sem v trgovini zagledala Rožno vodo z vonjem sivke in povrhu vsega še slovenski in naravni izdelek, sem si jo takoj kupila.

 

Kaj je rožna voda?
To je produkt parne destilacije. Je popolnoma naravno pridobljen hidrolat, v katerem so prisotne v vodi topne spojine eteričnega olja. Rožna voda je odličen naravni tonik, ki čisti pore, vlaži, obnavlja in pomirja kožo. Z njim lahko odišaviš prostor, garderobno omaro ali pa ga uporabiš kot likalno vodo.
Kozmetika KRASNA prihaja s Krasa, kjer sivko gojijo na popolnoma naraven način. KRASNA nosi certifikat naravna kozmetika. Njihovo kozmetiko sem zasledila v DM-u in Kompas Shopu, lahko pa jo kupiš tudi na spletni strani slovenika.eu.
Sama je kot tonik še nisem preizkusila, jo pa veselo uporabljam za odišavljanje prostora, omare, posteljnine … Vonj je nežen, ne preveč intenziven in na posteljnini nikakor ni moteč. V omari in na posteljnini je vonj dolgo prisoten, v prostoru pa se kar hitro porazgubi.
200 ml steklenička stane 11.80 €.

Pozdravček,
Maya

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.