Krasni, čudoviti, iskreni …

To objavo sem spisala že v mesecu decembru, pa nekako ni prišla na vrsto. Ker čutim, da je zdaj pravi trenutek zanjo, jo le objavljam.😉
Preden sem začela pisati blog, sem spremljala, cedila sline in vzdihovala nad različnimi blogi. Še danes pa imata pri meni posebno mesto dve blogerki, ki ju osebno (žal) ne poznam, a čutim neko energijo in ju zato spremljam še raje.
1. Viva la vida blog

Katja je blogerka, ki te pritegne s svojo vsebino in slikami. Na njenem blogu najdeš raznolike objave in marsikdaj mi je s svojimi ocenami pomagala pri nakupu kozmetike. Včasih pa tudi samo cedim sline nad njenimi outfiti. Sicer niso vsi v mojem stilu, a na njej izgledajo krasno in občudujem njen unikaten stil.Včasih nam postreže z drugačnimi, bolj globokimi objavami, ki jih z veseljem prebiram. Je moj “blogerski idol” in zame ena boljših, če ne najboljših blogerk.

Njen blog si lahko ogledaš tukaj.

 

2. Sugarlove blog

Sama mu pravim tudi blog s ščepcem čarobnosti. Ne vem zakaj, a vse kar Monika napiše in opremi s slikami je tako čarobno, bi kar gledal in bral vse te lepe opise. Je mojstrica fotografije in velikokrat se sprašujem kako ji uspe posneti tako nore fotke?! Upam, da nekoč tudi sama postanem taka mojstrica fotografije kot Monika.😉 Blog z ogromno ljubezni, ki ga nikakor ne smeš spregledati.

Če si želiš stopiti v svet čarobnosti, klikni tukaj.


Pozdravček,
Maya

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.