Krema za roke vrtnica in karite znamke La Saponaria

Ko pride do kremic za obraz, roke ali telo, moje oči zažarijo in srce poskoči. So dnevi, ko se vsak dan razvajam z drugo žavbo in so dnevi, ko pridno testiram le en izdelek in mu namenim vso energijo in čas. Kajti le tako si lahko ustvarim mnenje in vidim, če mi izdelek odgovarja ali ne.

Pri kremah za roke imam svoje želje/zahteve:

~ krema mora biti bogata, da razpokane, suhe in občasno hrastaste roke čim prej povrne v prvotno stanje,

~ zaželjeno je, da se hitro vpije in za sabo ne pušča mastnih sledi,

~ pakiranje na pumpico ali tubo je zelo praktično, ni pa obvezno,

~ vonj po kokosu ali citrusih mi je najljubši, vendar so mi všeč tudi manjša odstopanja,

~ velikost embalaže mi je pomembna, ker dobre kreme je vedno premalo.

Krema za roke vrtnica in karite La Saponaria

Naravna krema za roke v lončku (60 ml) je idealna za povrnitev leska in mehkobe suhi koži. Diši po vrtnici in vsebuje ekološko certificirane in veganske sestavine. Poleg karitejevega masla vsebuje tudi aloe vero, ekstra deviško oljčno olje, arganovo olje in eterično olje damaščanske vrtnice.

Krema je gosta in zelo hranilna. Roke naredi zelo mehke. Potrebuje nekaj časa, da se vpije in roke so na začetku mastne. Najraje jo uporabljam zvečer (pred spanjem) ali pred odhodom na zrak, da se v miru vpije in nimam težav z mastnimi odtisi po stanovanju. Vonj ni moj najljubši, vendar hitro zbledi.

Krema za roke vrtnica in karite mi je všeč zaradi hranljivosti, roke so izredno mehke in suhi predeli ob redni uporabi niso več tako pogosti. V mojem primeru so bile roke tudi manj razpokane in hrastice manj pogoste.

Cena kremice je 6.99 €.

O znamki La Saponaria sem že pisala. Če te zanima objava o naravnem masažnem maslu mandelj in ingver, klikni tu. Oba izdelka lahko kupiš v spletni trgovini herbas.si.

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

  • Draga Maya, najprejHVALA za prelepo objavo opremljeno s še lepšimi slikicami. Na “tvojo” srečo 😉 kremica obstaja tudi v vonju mete z limono 🙂 Res pa je, da kremica potrebuje malo več časa, da se vpije, saj je psoledično tudi bolj hranilna. V naši ponudbi izdelkov imamo tudi hitro vpojno kremico za roke Skin Blossom, ki je prejela že več nagrad. “Tako, da se za vsako roko nekaj najde” <3

    • Jasmina, hvala.❤️ O, vonj mete z limono bi mi verjetno zelo odgovarjal, ker imam rada take vonje. Res je, vsaka roka potrebuje svojo kremo. In tale je meni super za zvečer in sprehode, ker naredi tak nežen filter. Hihi, v stanovanju pa ves čas nekaj tacam in težko počakam, da se vpije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.