Lepa z naravo ~ izdelki, ki so me prepričali

Da je pred kratkim luč sveta ugledala nova spletna trgovina Lepa z naravo zagotovo že veš. Kljub temu, da je marsikdo pomislil, da gre za še eno spletno trgovino več, je trgovinica posebna. Ljudje, ki stojijo za njo, so se projekta lotili z veliko mero ljubezni. Poleg tega so pod eno streho združili krasne naravne znamke kot so Dr. Organic, Natura Siberica, Special superfood in nekatere druge. Njihovi izdelki so sicer na voljo tudi v drogerijah Tuš in DM, vendar ne vsi.

Lepa z naravo ~ izdelki, ki so me prepričali

Natura Siberica čistilno maslo iz severne linije je moj favorit. Izredno nežen, kremast in učinkovit. Odstrani tudi vodoodporna ličila in meni popolnoma nič ne draži oči. Več o beli liniji preberi tu.

Natura Siberica Royal Caviar krema za okoli oči je dobra za navlažitev in poskrbi, da je moj izgled manj utrujen.

Dr. Organic maslen pilng iz kakavove linije je izdelek, ki na prijeten način poskrbi za dodatno razvajanje pod prho. Izredno nežni piling delci in rahel vonj po čokoladi so odlična kombinacija za jesenske dni (čeprav sem ga oboževala že poleti).

Dr. Organic lepotno olje iz kakavove linije je eden tistih izdelkov, ki ga ljubiteljicam olj toplo priporočam. Ne samo, da je koža po njem mehka, ampak tudi lepo diši. Za nego telesa mi je bilo krasno, pri negi las se žal nisva ujela.

Dr. Organic dnevna krema iz kakavove linije je namenjena suhi koži in jo uporabljam kot nočno kremo, ker mi je trenutno ravno prav bogata za večerno nego. Suhokožke jo boste oboževale že čez dan. Več o kakavovi liniji si preberi v tej blog objavi.

V drogeriji Tuš je znamka Dr. Organic trenutno znižana, se splača pokukati na poličke. Da pa ne zamudiš tudi drugih ugodnosti, spremljaj omenjene znamke na družabnih omrežjih ~ Lepa z naravo: IG, FB; Dr. Organic: IG, FB; Natura Siberica: FB.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.