Leto 2017, bilo si čudovito!

Vsakič, ko se leto poslavlja, nas prevzamejo raznorazni občutki. Nekateri si veselo pišejo zaobljube, drugi se nanje požvižgajo. Jaz? Zaobljub nimam. Imam pa željo, da bo tudi naslednje leto polno ljubezni in zdravja. Leto 2017, bilo si čudovito!

Hvala, 2017! Hvala za vse prijetne trenutke, dogodivščine, norčije, sanje, vzpone, padce, modrosti in norosti!

To leto mi bo ostalo v lepem spominu. Čeprav sem jih dopolnila 30, me številka ni prestrašila (kljub “opozorilom”, da bo potem VSE drugače). Počutim se enako kot prej. Mogoče me le okolica dojema kot bolj odraslo, resno osebo, ki je nora dvajseta pustila daleč za sabo. Največ mi pomenijo trenutki z mojim dragim in tisti čas, ki ga preživljava skupaj. In seveda z mojo drago družino.

Več pozornosti namenjam tudi sproščenim klepetom s prijateljicami, ki so zaradi razdelje postali redkejši, a nič manj kvalitetnejši. Vesela sem, da so osebe, ki mi veliko pomenijo, še vedno z mano, ob meni in tu, ko ena drugo potrebujemo in rešujemo svetovno problematiko. Hvala vam!

V moje življenje so vstopili tudi novi ljudje. Nekateri so se samo sprehodili mimo, drugi so ostali in pustili svoj pečat. Verjamem, da se bodo nove vezi poglabljale in nadgrajevale, ker se energije enostavno poklopijo.

Seveda letošnje leto ni bilo zgolj posejano z rožicami. Ampak to je del življenja in posamezni dogodki so me le utrdili in dali moč za borbo naprej. Mogoče se na trenutke sebi zdim neučakana in je danes že prepozno, pa vendar … Če sem se to leto kaj naučila, je to zagotovo potrpežljivost, ki mi je na trenutke primanjkuje. Mogoče na to niti pomislila ne bi, če se ne bi s prijateljico o tem pogovarjali. Sedaj sem malo manj neučakana in ne želim stvari/dogodkov na silo. Vem, da se bo to nekoč obrestovalo in se mi takrat čakanje sploh ne bo zdelo pomembno. Kajti pomemben je ta trenutek. Ne pozabi ga živeti!

Zaobljub za naslednje leto nimam, ker se mi zdi, da se vedno nekje izgubijo in na koncu postanejo nepomemben list papirja. Srečna sem, da sem ljubljena in ljubim. In to želim ponesti, ne samo v naslednje, ampak tudi v vsa naslednja leta.

Naj bo leto 2018 polno pozitivnih trenutkov, solz sreče in ljubezni!

 

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.