Leto 2018, bilo si …

Objava, ki me spomni na vse lepe trenutke, na katere včasih kar pozabim, da so se zgodili. Je opomnik, da se svet prehitro vrti in se moram večkrat ustaviti, zadihati in preprosto uživati. 

Kljub temu, da je 12 mesecev dolgo obdobje, je hkrati zelo kratko. Posebno, če dovoliš, da gre življenje mimo tebe, brez, da bi si vzel trenutek za tiste male stvari, ki v življenju res štejejo.

Leto 2018, bilo si …

… poučno. Vsak dan je dan za učenje in nove izkušnje. Le dovoliti moraš, da te življenje vodi in uči. Vsaka izkušnja je zlata vredna. Ogromno je stvari, ki me jih bo življenje še naučilo in verjamem, da bo vsaka lekcija za nekaj dobra.

… polno emocij. Takšnih in drugačnih. Morda začetek ni bil najbolj obetajoč, a konec je vsekakor sladek in tak, kot sem si ga želela že zelo dolgo.

… polno ljubezni in podpore. Ko te obdajajo ljudje, ki od tebe ne želijo zgolj koristi in so tu tudi, ko ti ne gre, veš, da so to tisti pravi. In take vezi želim negovati tudi v prihodnje. 

… izpopolnjeno. Mislim, da si ne bi mogla želeti lepšega zaključka. Kljub strahu in sladkim skrbem, ki me čakajo, se zelo veselim novega leta in vseh njegovih dogodivščin.

Leto 2018, bilo si … najbolj pestro leto do sedaj. Kljub temu, da bi določene trenutke rada preskočila, sem zaradi njih še močnejša. Izkušnje, ki sem jih pridobila pa bodo večne in če z njimi lahko pomagam drugim, bom zelo vesela.

Tebi, draga bralka, želim, da bi bilo leto 2019 prežeto z ljubeznijo, iskrenostjo in pravimi ljudmi. Širi pozitivo, pomagaj in bodi vzor drugim. Otresi se slabe energije in živi polno življenje. Tudi, ko ti ne gre, ne obupaj. Ne dovoli drugim, da ti uničijo sanje in ambicije. Verjemi vase in zgodilo se bo. Morda ne takoj, ampak slej ko prej pride dan, ko se stvari odvijejo kot se morajo.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.