Ličila, ki so me navduševala v januarju

So ti znana obdobja, ko vsak dan uporabljaš ene in iste izdelke? Ali si ena tistih, ki ji takšna rutina ni blizu in se raje vsak dan igra z novimi izdelki in videzi? Ko pride do službenega videza, sem bolj zadržana in se gibljem v varnih vodah. Si pa zato rada dam duška v prostem času, ko si dovolim več in bolj drzno.

Ta mesec so me redno spremljali stari znanci. Čeprav imam lep kupček novosti, ki ti jih pokažem kaj kmalu, so naslednji izdelki tisti, nad katerimi sem se navduševala ta mesec.

Ličila, ki so me navduševala v januarju

Bell HypoAllegenic Aqua Jelly tekoči puder

Lahkotna podlaga, ki je dovolj svetla in hkrati ne izsuši moje kože, je pozimi zlata vredna. Čeprav Bell HypoAllergenic Aqua Jelly tekoči puder ni najbolj prekriven, mi na dnevni bazi zadošča. Če si želim podaljšati njegovo obstojnost ali povečati prekrivnost, ga zmešam s tekočim pudrom z mat učinkom (prav tako znamke Bell). Podlagi dobiš tukaj za manj kot 10 €.

Deborah Milano Double Effect VOLUME&LENGHT maskara

Pri maskari sta mi oblika in velikost krtačke zelo pomembni. Raje imam tanjše, s katerimi lahko brez težav dosežem vse trepalnice. Pri velikih in košatih krtačkah imam vedno probleme zaradi neenakomernega nanosa. Pri tej maskari je krtačka ravno pravšnja. Na pokrovčku ima tudi navoj, ki zavrti krtačko v spiralo in ta naj bi povečala volumen trepalnic. Sama bistvene razlike volumna pri spiralasti krtački nisem opazila. Je pa maskara zadovoljiva, ko pride do dolžine trepalnic. Poleg tega mi jih ne zlepi in se ne paca pod očmi. Maskaro sem kupila v DM-u v času akcije 1+1 gratis (mislim, da je redna cena okoli 10 €).

Clarins šminka v odtenku Pink Berry

Čudovit rdečkasto nude odtenek, ki je ravno prav intenziven. Poudari naravno barvo mojih ustnic, jih ne izsuši, dodan ji je tudi vitamin E. Obstojnost je primerna vlažilni šminki, do prvega obroka. Ker pa je krasna za nosit in ustnice hkrati tudi neguje, je odlična rešitev v mrzlih dneh. Šminka stane okoli 25 €.

Collistar svinčnik za oblikovanje obrvi (odtenek 4 – moka)

Ker so moje obrvi zelo svetle, sem dolgo časa “problem” reševala zgolj z barvanjem obrvi pri kozmetičarki. Enostavno sem bila tu (pre)lena. Pred slabim letom sem se odločila za japonsko  vrisovanje obrvi in končno so le-te postale izrazite, vedno urejene in obraz izgleda povsem drugače. Od takrat tudi redno uporabljam izdelke za oblikovanje obrvi. Najhitreje si jih uredim z barvico, čeprav je tudi Bellov gel v lončku fantastičen. Collistarjeva barvica v odtenku moka se z mojimi obrvmi lepo zlije in jih ravno prav poudari, da še vedno delujejo naravno. Težko bi z barvico pretiravala, ker se moraš pri tem odtenku za intenzivnost barve kar potruditi. Na drugi strani ima prirezan čopič, ki ga redno uporabljam. Cena svinčnika je okoli 12 €.

Boho Green makeup enojna senčila in rdečilo

Za konec še moja priljubljena ekološka senčila v treh odtenkih, ki jih uporabim samostojno ali v kombinaciji. Rose je pastelno roza mat odtenek senčila, ki je tudi dobro pigmentiran. Odtenek  219, Niege,  je svetleč odtenek, ki je na vekah zelo izrazit in se brez težav zabrisuje. Zadnji in hkrati najtemnejši odtenek je Glaise. Svetleče senčilo, ki je od trojice najmanj pigmentirano. Za posamezno senčilo boš odštela slabih 9 €.

Rdečilo Bois de Rose je ekstra lepo. Nežno rožnata barva, ki se brez težav zabriše. Malo bolj prašnata tekstura, katere minus je v tem, da se rdečilo hitreje porablja. Zanj boš odštela malo več kot 12 €. Boho Green ličila dobiš tukaj. Pri nakupu izkoristi tudi kodo “MAYA”, ki ti prinese 15 % popust.

Se ti dopade mesečni nabor ličil? Si katerega že preizkusila? Vesela bom tvojega mnenja.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.