Ljubezen je luštna stvar

Ljubezen je moč opaziti na vsakem koraku. Deliti ljubezen med ljudi je popolnoma brezplačno in osrečuje do neba in naprej. Ljubezen je luštna stvar!

Je ljubezni lahko preveč?

Ne! Vedno je prostor za še in prav je tako.

Bliža se najbolj opevan praznik, praznik ljubezni. Čeprav mi ljubezen ogromno pomeni, me pri prazniku moti potrošniška naravnanost. Je dokaz globoke in resnične ljubezni res drago darilo? Si manjvredna, če ti partner ne podari super darila, s katerim bi se lahko pohvalila na instagramu?

Čeprav mi materialne stvari ne pomenijo veliko, vseeno rada dobim darilo. Pa ne tisto klišejsko, gatke in parfumček, čeprav s tem ni popolnoma nič narobe. Raje imam malenkosti, ki se jih moj dragi domisli, kar tako, brez razloga. Točno ve, da me bo šopek tulipanov, ki si jih vsakič ogledujem v Lidlu, noro razveselil. Če ga ne dobim, nič hudega, si ga kupim kar sama.

Kaj si bova podarila letos?

Ljubezen, nežne dotike, zaljubljene poglede in ogromno poljubov. Torej, točno to, kar si podariva vsak dan. In tega nikoli nimam dobolj! Ljubezni res ne more biti preveč! Ljubezen je res luštna stvar. Treba jo je izkazovati, podarjati in prejemati. Ker ljubezen osrečuje in na obraz riše nasmehe in pričara iskrice v očeh.

Skuhala si bova tudi odlično kosilo in ne bova se ozirala na to, da obrok ne bo najbolj zdrav. Z užitkom bom zmazala sladico. Tudi želodček mora čutiti toplino in ljubezen.

Vsak dan podari nasmeh, objem, lep pogled in ne pozabi nekomu povedati, da ga imaš rada. Čeprav ta oseba to ve, to tudi rada sliši.

Ljubezen je luštna stvar! Naj bo tvoje življenje polno iskrene ljubezni.

Priporočam ti še naslednje objave

4 komentarji

  • Pri nama se Valentinovo nič kaj posebej ne razlikuje od vsakega drugega dneva, polno je ljubezni in nežnih objemov, smeha. Pa tudi noro uživava, ko skupaj kuhama bolj nezdrave stvari hehe :P. Res v življenju niso pomembna materiala darila, ker to, da ljubimo in smo ljubljeni, je darilo samo po sebi. Zelo prisrčna objava :).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.