Mami, sedaj te lahko razumem

Da, draga mami, šele sedaj te lahko razumem, kot te prej nisem znala. Razumem vso tvojo skrb, ki se mi je na trenutke zdela pretirana. Razumem tvoje nasvete, ki so se mi kdaj pa kdaj zdeli čisto nepotrebni. Razumem tvoj strah, ki se mi je včasih zdel odveč. Razumem, zakaj zaradi mene nisi vedno mirno spala. Razumem, da si mi s svojimi izkušnjami želela pomagati in mi prihraniti kako solzo. O, še kako dobro te sedaj razumem.

Biti mama ni enostavno, je pa noro lepo in osrečujoče. Vesela sem, da sem imela lepo in brezskrbno otroštvo. Da imam ob sebi mamo, ki je vedno tu in jo še danes prosim za kak nasvet in vskoči, ko potrebujem varstvo. Ni se ji težko pripeljati za eno uro 70 km daleč. Hvala ti iz srca.

Kljub temu, da smo si mame med seboj zelo različne, smo si v nečem zelo podobne. Prav vse si želimo za svojega otroka najboljše. In samo me poznamo našega otroka tako dobro, da vemo, kako z njim ravnati. Seveda se kdaj znajdemo v slepi ulici in ne vemo kako naprej. Ampak takrat lahko ena drugi pomagamo tako, da se podpiramo in izrečemo/napišemo nekaj lepega. Pokažimo, kako zelo velike smo lahko, ne samo kot mame, ampak tudi kot osebe.

Lepo te vabim tudi k branju te objave, ki je nastala preden sem sama postala mama. Vsak dan znova sem hvaležna svoji mami, ker sem zaradi nje postala to, kar sem. Veš kaj mami, sedaj te lahko razumem kot le mama lahko razume mamo. Hvala ti za vse. Rada te imam.❤️

Mamica, ne pozabi, SI ČUDOVITA. Lep materinski dan.❤️

Pozdravček,

Foto: Daša Kekec (Studio Prisposobe)

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.