Marčevski lepotni favoriti

Tokratni lepotni favoriti so skupeh starih znancev in novih izdelkov, ki so me enostavno prepričali. Kateri so marčevski lepotni favoriti?

Boho Green makeup Gypsy paletka senčil je mešanica zemeljskih in pastelnih odtenkov. Bleščeče in mat senčke so dovolj pigmentirane, da z njimi ustvariš intenziven izgled. Do sedaj so bili najbolj v uporabi zemeljski odtenki, pastelni pa mi bodo popestrili pomlad. Lesena embalaža na magnetno zapiranje jo postavi na povsem drug nivo. Izgled paletke je preprosto čudovit.

Boho Green makeup šminka v odtenku Tulip (102) je roza mat šminka, ki ne izsuši ustnic. Malenkost težje drsi po ustnicah, vendar po predhodnem nanosu balzama drsenje postane bolj gladko. Obstojnost sicer ni v rangu ultra mat šmink, vendar je dovolj obstojna, da je ne rabiš pogosto popravljati.

Clarins balzam za ustnice (05) je izdelek, ki za ceno 15 € sicer ni tako zelo revolucionaren, vendar s prijetnim vonjem po vaniliji in mehkim aplikatorjem zadovolji moje potrebe. Ustnice nežno obarva v rožnato. Tistim, ki niste velike ljubiteljice šmink, bi utegnil biti zanimiv. To ni izdelek, ki bi ga redno kupovala, sem in tja pa z veseljem posežem po njem.

Too Faced Better than sex maskara je nakup iz Švice. Ker sem o njej ogromno prebrala, sem si jo močno želela. Ker naj bi bila potovalna različica boljša, sem se odločila ravno za to. Ni me pustila ravnodušne. Čeprav krtačka ni čisto po mojem okusu, z nanašanjem nisem imela težav. Uporabljam jo le na zgornjih trepalnicah in tu mi je naredila krasen volumen.

Benefit POREfessional primer je prav tako iz švicarske Sephore. Tudi tu sem se odločila za manjše pakiranje, za kar mi je žal. Enostavno sem s primerjem zelo zadovoljna in mi gel tekstura zelo odgovarja. Ličila se brez težav nanašajo in so dlje obstojna kot pri nekaterih drugih primerjih. Po njem se tudi kasneje svetim. Zagotovo nakup ob priliki ponovim.

Kateri so tvoji marčevski lepotni favoriti?

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.