Mesečni favoriti ~ junij

Junijski favoriti so sveži, sladki, osvežilni, domači in prijetni za uporabo. Dva sta tu nova, trije že stari znanci in res ne razočarajo. Sigurno pa si že slišala za vsakega izmed njih.

Mesečni favoriti ~ junij

Te Mana altivno poživljajoča esenca za tisto ekstra vlago, ki jo koža v teh vročih poletnih dneh še kako potrebuje.

Avéne termalna voda je bila že lansko leto nepogrešljiva sopotnica. Letos je to kar družinski favorit. Jaz je uporabljam kar med sprehodom, z njo Juliji poškropim nogice, partnerju je itak ves čas vroče in bi se kar naprej hladil z njo. Še dobro, da imamo letos malo IN veliko pakiranje.

Hakuna Matata kids deo v lončku je že bil med favoriti in navdušenje nad njim se je samo povečalo. Njegova tekstura je zaradi vročine postala tako zelo mehka in še lepše mazljiva, da ga je še večji užitek uporabljati. No, tudi tej vročini kar dobro konkurira.

Butters maslo za telo banana in višnja je eno sladko razvajanje. Tako zelo sladko, kot so sladki tisti rumeni in roza Haribo medvedki. Je najtrše Butters maslo, ki sem ga imela (Belly in mama & baby masli sta veliko bolj mehki). Imajo pa ta masla eno ogromno napako, za katero upam, da jo odpravijo. Jaz bi imela veeeeliko večji lonček.

Moj vibe okvirček z napisom DOMEK s svojo preprosto eleganco paše v vsak dom. Na voljo tudi drugi napisi, v teh dneh prihaja še nekaj novih.

Tokratni mesečni favoriti ~ junij so kratki in sladki. Uživaj v poletju in ne pozabi na sončno kremo ter veliko količino vode.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.