Moji najljubši ~ april

V favoritih klepetamo o izdelkih, ki jih rada uporabljam. Včasih si od njih vzamem krajši premor in se k njim vrnem, ko jih moja koža potrebuje. Nekateri pa so tu povsem na novo in so me navdušili šele pred kratkim. Vsem pa je skupno to, da so name naredili dober vtis.

Flow kosmetiika piling s himalajsko soljo, kavo in grenivko

Piling ti bo všeč le, če imaš rada malenkost bolj grobo teksturo. Izstopa vonj po kavi, grenivke nisem zaznala. Obožujem ga na nogah, drugje mi je pregrob. Na voljo so še trije bolj sveži in sadni vonji. Preizkusila sem vse in težko bi izbrala najljubšega.

Flow kosmetiika krema za obraz – borovnica

Krema, ki je aktualna v pomladnem in jesenskem času, pozimi mi je premalo. Super za obdobja, ko je moja koža bolj mastna. Doziranje na pumpico in steklena embalaža sta dodatna plusa.

Flow kosmetiika je na voljo v spletni trgovini kozmetix.si.

Clay Ritual glinena krema za obraz gorgeous

Krema z najbolj puhasto teksturo, ki se med prsti kar raztopi. Ker je precej mastna, jo uporabljam ob dnevih, ko si želim izdatno nego. Kupiš jo tukaj.

Ekološki dezodorant

Navdušil me je s svojim svežim vonjem, nežnostjo do koże in učinkovitostjo. Če ti je vsaj malo všeč ekološka kozmetika in te ne moti nanašanje s prsti, ga preizkusi. Link do dezodoranta se nahaja tu.

Skin Fairytale Rash balm baby

Če pomaga moji hčerki, sodi med favorite. Super kremica pri boju s pleničnimi izpuščaji. Izredno hitro deluje in je zelo nežna do otroške kože. Pa še zelo lepo diši. Priporočam. Kupiš jo tu.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.