Moji najljubši ~ marec

Marec ~ najljubši, najlepši, najpopolnejši mesec. Hvala, ker si mi prinesel nekaj najlepšega, življenje je dobilo povsem drug smisel.

Moji najljubši ~ marec

Se ti zdi, da se mesečni favoriti ponavljajo? Razlog za to je ta, da so ti izdelki tako zelo dobri, pašejo moji koži in jih tudi tebi priporočam, če si želiš dobre negovalne izdelke.

Natura Siberica bela maska za obraz je izdelek, ki ga uporabljam že več kot pol leta z vnesnimi premori. Po njej posežem, ko na obrazu želim čutiti njen grelni učinek in želim kožo globinsko očistiti. O beli liniji sem pisala tudi tukaj.

Flora Siberica je kot celota moj favorit. Gel za prhanje z malino je prekrasen. Svež in nevsiljiv vonj pa poskrbita za tisto pravo razvajanje pod prho. Losjon za telo iz altajskega rakitovca pa s svojo hitro vpojnostjo in učinkom navlažene in mehke kože zagotovo sodi v zbirko must have izdelkov. Tudi o tej liniji sem že pisala. Objavo si lahko prebereš tu.

Oliv’ gel za okoli oči ie moj rešitelj neprespanih noči. Poskrbi, da je predel okoli oči dobro navlažen in utrujenost je takoj manj opazna. Upam, da ga nikoli ne zmanjka.

Pure Papaya lips je edini izdelek, ki ga na blogu še nisem omenila. Balzam za ustnice s papajo in karitejevim maslom poskrbi, da so moje ustnice mehke, nahranjene in pripravljene za najnežnejše poljubčke. Moj redni spremljevalec tudi na sprehodih.

Upam, da nam jo april ne bo preveč zagodel z vremenom in se bomo lahko predajali pomladnim radostim.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.