MuLondon Fragrance free

Po MuLondon konopljini in sivkini kremi, sem se odločila, da preizkusim še kremo iz linije Fragrance free. Linija, ki ne vsebuje parfumov in je v prvi vrsti namenjena občutljivi koži, uporabljamo pa jo seveda lahko vsi. Ker sem želela stopiti korak dlje, sem v košarico dodala še dve peni za čiščenje obraza. Eno iz linije Fragrance free, drugo iz linije s sivko.

MuLondon Fragrance free krema za suho in občutljivo kožo

MuLondon kremice so vse zapakirane v stekleno posodico in imajo masleno teksturo, ki se med prsti kar raztopi. Bogata tekstura, ki jo koža dlje časa vpija, a ko jo, postane izredno mehka, navlažena, skratka, iz kreme potegne le najboljše. Ne vsebuje dišav in eteričnih olj, sestavine so organske in veganske. Krema mi ni povzročila mozoljčkov ali drugih neprijetnih reakcij. Poleg tega je vsestranska. Uporabiš jo lahko za obraz in telo. Jaz jo uporabljam le za obraz in to samo zvečer. Ne glede na to, da je namenjena suhi koži, imam pozimi rada bogato večerno nego, ker imam v tem obdobju izdatno dehidrirano kožo. Krema stane 21.99 € in jo imaš za zelo dolgo.

MuLondon Fragrance free pena za čiščenje obraza

Eno veliko puhasto razvajanje, ki je tako zelo lahkotno in hkrati zelo učinkovito. Že dolgo nisem imela tako učinkovite in hkrati nežne pene za čiščenje obraza. Zvečer si obraz očistim z dvema potiskoma na pumpico, da res temeljito odstranim ličila, sebum in vso drugo umazanijo, ki se je nabrala čez dan. Zjutraj je dovolj en potisk. Pena je izdelana iz olja jojobe in antioksidanta rožmarina. Uporabiš jo lahko tudi kot peno za britje, a za to mi jo je bilo kar škoda. Za peno boš odštela 16.49 €.

Pri večernem čiščenju kože zelo rada posežem po Silk’n Pure ščetki, ki še temeljiteje očisti mojo kožo. V paketu sta priložena dva nastavka, sama uporabljam mehkejšega. Vsekakor se v dobro ščetko splača investirati. Mojo lahko kupiš tukaj.

MuLondon modra linija brez dodanih dišav je prava popestritev nege. Čeprav me dodani parfumi ne motijo (razen, če so z njimi pretiravali), sem vesela, da sem se odločila zanjo. Na testiranje čaka še sivkina pena, za katero upam, da bo tako učinkovita kot zgoraj omenjena in bo hkrati imela tako izrazit in pristen vonj po sivki, kot ga ima krema (njeno oceno si preberi tu).

MuLondon izdelke lahko kupiš na njihovi uradni spletni strani mulondon.com ali na spletni strani eco-verde.si.

Priporočam ti še naslednje objave

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.