Nagradna igra v sodelovanju s spletno trgovino kozmetix.si

Ponedeljki v decembru so rezervirani za nagradne igre, ki bodo potekale cel teden. Prva je naravno in ekološko obarvana. Nastala je v sodelovanju s spletno trgovino kozmetix.si in njihovo znamko ličil Boho Green makeup.

Nagradna igra v sodelovanju s spletno trgovino kozmetix.si

Če me redno spremljaš, veš, da so mi Boho Green ličila prirasla k srcu. V zbirki imam šminke, korektor, rdečilo, terracotto, maskaro, dva čopiča, črn svinčnik in enojna senčila. Poleg teh izdelkov, so v punudbu tudi pudri, laki za nohte, črtalo za oči ter svinčniki za obrvi in ustnice. Ponudba je res velika.

Zakaj izbrati Boho Green ličila?

To so ličila, ki nosijo COSMEBIO (naravna in ekološka ličila) in Slow Cosmetique certifikat (zdravi in etični izdelki, ki so prijazni do ljudi, živali in okolja). Ličila so izrazito naravno pigmentira, kvalitetna, cenovno dostopna, imajo bio razgradljivo embalažo in zagotavljajo velik delež veganskih izdelkov. To je le nakaj lastnosti, ki opisujejo izdelke.

Katere izdelke podarjamo?

Skupaj s spletno stranjo kozmetix.si in njihovo znamko Boho Green makeup, podarjamo tri izdelke za tri ljubiteljice ličil. Šminka v odtenku Orchidée je biserna šminka v rozasti barvi, ki ne izsuši ustnic in je dobro pigmentirana. Objavo o šminki si lahko pogledaš tu. Lak za nohte v odtenku Frida je del nove kolekcije Gypsy Folk. Laki so veganski in niso testirani na živalih. Odtenek Frida je lak v rdečkasti barvi. Zadnja nagrada je Volume maskara, ki sem jo imela tudi sama. Objavo si preberi tukaj. Primerna za zelo občutljive oči, ker jih niti malo ne draži, trepalnice “obleče” v intenzivno črno barvo in poudari njihovo dolžino.

Kako sodeluješ?

Sodeluješ lahko na instagramu @mayas_bblog ali na facebook strani Maya’s B blog. Vsa navodila bodo napisana pod objavo. Tvoja naloga je le, da jih upoštevaš, k sodelovanju povabi tudi prijateljico, ki bi ji ličila utegnila biti zanimiva. Sodeluješ kahko do petka, 8. 12. 2017. Za vikend razglasim nagrajenke.

Če te zanimajo tudi drugi Boho Green makeup izdelki, obišči spletno stran kozmetix.si in si poglej ponudbo. Pri nakupu ne pozabi na kodo “MAYA”, ki ti prinese 15 % popust. Popust velja na vse izdelke.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.