Naïf sončne kreme

Polovica poletja je skoraj mimo in skrajni čas je, da ti predstavim Naïf sončne kreme. Pri nas jih uporablja vsa družina (razen Sofije) in vsi so jih pohvalili. OK, moj dragi je imel manjšo pripombo, a o tem malo kasneje.😃

Naïf sončne kreme

~ Na voljo otroška in odrasla linija z zaščitnim faktorjem 30 in 50.
~ Brez nano delcev in aluminija.
~ Učinkovita zaščita pred UVA in UVB žarki.
~ Naravni UV filtri.
~ Vodoodporne, skoraj ni vidne bele sledi.
~ Ocean in reef friendly.

Za Julijo imam kremo z zaščitnim faktorjem 50, ki se kljub svoji gosti teksturi lepo razmaže in vpije. Bele sledi praktično ni opaziti. Velik plus ji dam tudi, ker sem jo brez težav spravila z oblačil. Ker je vodoodporna je Julija brez skrbi uživala v vodi in krema ji ni zašla v oči.

Za naju sem izbrala kremo za obraz (SPF 50), ki potrebuje nekaj časa, da se vpije in se, če ji dam dovolj časa, ujame tudi z ličili. Pri tem sem pozorna, da nanesem zadostno količino (dva prsta), a jo nanašam postopoma (najprej za en prst, ko se vpije, dodam še drugi nanos). Naj omenim še to, da mi na obrazu ni povzročila nevšečnosti (mozoljčki), ki se mi pri sončnih kremah radi pojavijo. Ker je vodoodporna je primerna tudi za športne aktivnosti, ker kljub potenju ne teče v oči.

Za telo sem izbrala kremo s faktorjem 30. Krema ima vse zgoraj naštete značilnosti in meni je super. Moj partner je imel le eno pripombo.😃 Njemu bi bila bolj všeč, če bi bila v obliki spreja, da bi jo lažje razmazal.😉 Vendar je kljub tej “pomajkljivosti” kremice pohvalil in se tudi sam pridno mazal.

Naïf sončne kreme so pri Malih zakladih trenutno tudi v akciji. V primeru, da akcijo zamudiš, pa imaš aktualno tudi mojo kodo MAJA10, ki velja na VSE NEZNIŽANE izdelke.

Če te zanimajo tudi drugi Naïf izdleki, je tukaj povezava do objave.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.