Najljubši poletni negovalni izdelki

Čeprav obožujem poletne mesece, se noro vedelim septembra, jeseni in vseh toplih barv. Poleg tega tudi že nestrpno čakam na jesenska oblačila, da ponovno pridejo na plano.

V poletnih mesecih je bila nega zelo preprosta in ni vsebovala veliko izdelkov. Predvsem so se mi priljubili izdelki, ki so mi pot prekrižali pred kratkim.

Najljubši poletni negovalni izdelki

Avène Hydrance Optimale Légère lahka dnevna krema je tako zelo prijetna. Brez izrazitega vonja, nežna do kože, ki jo hkrati še matira. Krasna za pod ličila. Ne maši por, ima lahkotno, srednje tekočo teksturo in se hitro vpije. Moja koža jo obožuje. Cena za 40 ml je 15 €.

Dr. Organic maslo za telo iz kakavove linije je resda bolj bogato, a za mojo suho kožo na nogah še kako zaželjeno. Nežen, nevsiljiv vonj po čokoladi je razvajanje za brbončice. Po novem na voljo v spletni trgovini Lepa z naravo, po ceni 13 €.

Natura Siberica čistilno maslo za obraz za temeljito čiščenje je moj absolutni poletni favorit. Odstrani vse, popolnoma nič ne draži kože in oči. Toplo priporočam. Tudi ta izdelek dobiš po ugodni ceni, 15 €.

Minèrel89 je moja zakladnica vlage. Super izdelek, ki navlaži kožo, jo navidezno napne in se super ujame z nadaljno nego. Zanj boš odštela 20 €. To pa je moja druga steklenička. S kodo mayas_bblog imaš v spletni lekarni lekarnar.com pri nakupu Minerala gratis poštnino, prejmeš tudi darilce.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.