Naravno masažno maslo mandelj in ingver La Saponaria

December je čas obdarovanj in vsak teden ti bom predstavila idejo za novoletno darilo zate ali tvoje bližnje. Prvi predlog je naravno masažno maslo mandelj in ingver La Saponaria, ki je hkrati tudi novost v spletni trgovini herbas.si.

Naravno masažno maslo mandelj in ingver znamke La Saponaria

Trdo masažno olje v obliki srčka je narejeno na osnovi kakavovega in karitejevega masla, dodano mu je tudi olje sladkega mandlja in eterično olje ingverja. Je ekološko, naravno in vegansko. Maslo neverjetno lepo diši, vonj po ingverju je intenziven in meni noro všeč. Zapakirano je v lično škatlico in zavito v zaščitno folijo.

Uporaba je enostavna. Položiš ga na željeni del telesa in maslo se ob stiku s kožo ogreje in nežno drsi po telesu. Kožo nahrani in ji naredi mehko zaščitno plast. Primerno za vse, tudi za tiste, ki niste ljubitelji klasičnih masažnih olj in pretirano mastnega občutka na koži.

Dobiš ga tukaj, po ceni 9.99 €.

Zgodba La Saponarie

Italijanska znamka naravne kozmetike je nastala v želji, da bi s svojimi kvalitetnimi izdelki v svetu pustila svoj pečat. Vsi izdelki so ročno izdelani in vsebujejo tudi ekstra deviško oljčno olje in sestavine iz ekološke pridelave. Strast do izdelovanja dobrih izdelkov je pripeljala do “skupine za pravično trgovino”, ki del zaslužka nameni šolam za gluhe otroke.

Znamka ima v ponudbi še šampone, kreme za telo in obraz, masažna olja in gele, dezodorante …

Kmalu bo pri nas na voljo tudi linija Melagrana, ki bo imela v ponudbi ogromno izdelkov za nego obraza.

Naslednji teden te razveselim z novim predlogom za novoletno darilo.

 

 

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.