Natura Siberica serumi za obraz

Če si tudi sama ljubiteljica serumov, sem prepričana, da bi ti bili Natura Siberica serumi za obraz zelo všeč. Na voljo so trije serumi, ki jih najdeš v spletni trgovini Lepa z naravo.

Natura Siberica serumi za obraz

V moji dnevni in večerni rutini je nanos seruma obvezen. Za samostojno uporabo so mi ti trije premalo in čez vedno nanesem še kremo. Tako poskrbim, da je moja koža navlažena in hkrati veliko bolj sijoča.

Kateri serum mi je najljubši in kdaj jih uporabljam?

OSVETLITVENI SERUM ZA OBRAZ je namenjen vsem tipom kože. Vsebuje ekološki hidrolat Kuril tea, vlaži in osveži kožo.

Uporabljam ga zjutraj in glavna razlika, ki sem jo opazila na svoji koži je zdrav lesk. Trenutno je moja koža normalna, se ne masti pretirano in nimam suhih predelov. Serum poskrbi, da je videz moje kože sijoč, kot bi na plano potegnil najlepše, kar moja koža premore. Se izredno hitro vpije in na koži ne pusti lepljivega občutka. Moram pa po njem nujno nanesti tudi dnevno kremo. Vonja nisem zaznala.

ANTI GRAVITY SERUM PROTI ZNAKOM STARANJA je prav tako namnenjen vsem tipom kože. Vsebuje ekološki hidrolat snežne Kladonije, kožo globoko navlaži, učvrsti in poveča njeno prožnost. Snežna Kladonia daje občutek liftinga in preprečuje nastanek drobnih gubic.

Uporabljam ga zvečer, zjutraj pa le na področju okoli oči. Razlika, ki sem jo opazila je ta, da mi kožo okoli oči nekoliko napne. In ravno zaradi tega učinka mi je ta serum najljubši. Ima pa zelo nežen vonj.

SERUM ZA ZMANJŠEVANJE POR je namenjen mastni in kombinirani koži, vsebuje ekološki hidrolat Sephore japonike, oži pore in matira kožo.

Serum, ki sem ga do sedaj uporabila najmanjkrat. Kot sem že omenila, se moja koža trenutno ne masti pretirano in ga hranim za kasneje, ko ga bom še kako potrebovala.

Vsi trije serumi vsebujejo ekološko olje sibirske cedre, ki je naravni vir poli nenasičenih kislin bogatih z vitaminom E in F, ki kožo naredijo mehko in sijočo. Vitamin E je močan antioksidant in pomaga upočasniti proces staranja. Vsebujejo tudi hialuronsko kislino, ki neguje, globinsko vlaži, povečuje čvrstost in elastičnost kože.

Izredno zanimiva je tudi embalaža, ki spominja na injekcijo. Poraba serumov je minimalna, zadošča res mala količina. Serume lahko po akcijski ceni kupiš v spletni trgovini lepaznaravo.si, na voljo pa so tudi v nekaterih drogerijah.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.