Nega trebuščka z belly butter-jem

Strije so v času nosečnosti pogost pojav in strah mnogih nosečnic. Kljub temu, da jih v osnovi ni moč preprečiti, je občutek, ko si zvečer privoščim razvajanje s karitejevim maslom, sila zadovoljujoč.

Nega trebuščka z belly butter-jem

Za nego trebuščka, prsi, zadnjice in bokov, že od vsega začetka skrbim s karitejevim maslom. Po nasvetu kozmetičarke, sem izbrala naravno karitejevo maslo domače proizvodnje (Herbana). Maslo je na začetku precej kompaktno in gre malo težje iz lončka. Med dlanmi se nato hitro segreje in postane lahko mazljivo. Všeč mi je, ker se vpija počasi.

Ker sem s karitejevim maslom zadovoljna, sem nato nego nadaljevala z belly butterjem, ki vsebje izključno organske sestavine (karitejevo maslo, cupuacu maslo, mangovo maslo) in je proizvedeno v Sloveniji. Dobiš ga pri Butters.si

Belly butter je veliko “mehkejši” in gre lažje iz lončka. Izredno lepo diši in se ne vpije prehitro. Prav zaradi svoje teksture in vonja mi je tako zelo ljub. Če se odločiš za nakup Belly butter-ja, ti priporočam, da izbereš večjo embalažo.

V kolikor imaš rada karitejevo maslo, ti ga toplo priporočam. Pa ne samo za nego v času nosečnosti. Z njim se pocrkljaj čim večkrat, ker kožo naredi zelo mehko. Pri Butters Slovenija pa imajo na voljo ogromno različnih vonjev, zagotovo bi bil kakšen tudi zate. Na moji listi želja so jagoda, mango, vanilija in čokolada. Torej skoraj vsi.

Sama strij zaenkrat še nimam. Ni pa nujno, da bo tako tudi ostalo.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.