Nosečniška eleganca v Popek oblačilih

Kljub temu, da mi je v nosečnosti pomembna predvsem udobnost, mi je vseeno pomembno, da v oblačilih, ki jih nosim izgledam dobro. Na srečo je tu trgovina Popek, ki ima udobnost in eleganco v malem prstu.

Nosečniška eleganca v Popek oblačilih

Trenutno je moj trebušček že zelo lepo okrogel in ga z največjim veseljem poudarim in pokažem širnemu svetu. Konec koncev je bila želja po njem neizmerna in pot do njega vse prej kot lahka.

Ob pregledovanju ponudbe oblek za nosečnice, sem kmalu ugotovila, da je ponudba poletnih oblek veliko boljša od zimskih. Ali pa sem le sama tako zelo izbirčna, da mi nič ni všeč?

Kakorkoli, našla sem tisto pravo elegantno obleko, ki mi bo odlično služila tudi kasneje. Če je zgornji del klasičen, je spodnji toliko lepši in ukrade celotno pozornost. Midi dolžina obleko le še polepša. Ker je narejena iz lahkotnih materialov zelo lepo pade in poudari točno tisto, kar mora. Poleg tega je nosljiva skozi celo leto (z izjemo poletja, seveda).

Če se ti slučajno dolžina obleke ne dopade, ne skrbi. Na voljo je tudi tunika v enaki kombinaciji.

To pa nikakor ni edina elegantna obleka v ponudbi. Imajo tudi bolj svečane čipkaste obleke, ki so noro lepe. In pa klasične črne. Skratka, ponudba je pestra in verjamem, da se za vsak okus nekaj najde.

Če si zamudila objavo o prvem delu nosečniške mode, klikni tu.

Pozdavček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.