Novo v dnevni rutini: Vichy izdelki

Vichy je znamka po kateri zelo rada posežem. Čeprav nimam veliko njihovih izdelkov, me, ko jih uporabljam, vedno znova prepričajo. Plus pri Vichyju je tudi to, da so v lekarnah vedno zelo radodarni z vzorčki. Še nikoli se mi ni zgodilo, da ne bi dobila željenih vzorčkov. Pri tem nikoli ne varčujejo. Vedno poleg željenega dobim še kakšnega zraven. Tudi cene so denarnici prijazne.

Novo v dnevni rutini: Vichy izdelki se predstavijo

Vichy Slow Âge dnevni fluid je bil dolgo na listi želja. Čeprav je staranje del življenja in mu nihče ne uide, so mali pomagači vedno dobrodošli. Ne toliko zaradi čudežnih sprememb, ki jih tako ali tako nikoli ne zaznam, bolj zaradi občutka, da kožo razvajam in ji privoščim preventivno nego.

Slow Âge dnevni fluid ima lahkotno teksturo, ki ni prebogata in pregosta. Trenutno potrebuje dopolnilno nego, bo pa v prihajajočih toplejših mesecih zadoščal kot samostojna nega. Meni izredno lepo diši. Nežen vonj po marelicah me vsakič znova prijetno preseneti in zaradi vonja ga še raje uporabljam. Koža je po uporabi sijoča, mehka in se ne masti. Odličen je kot podlaga ličilom, ki so po uporabi fluida dolgo obstojna. Mene je navdušil.

Izdelek obljublja glajenje manjših gubic, poenotenje tena kože in izboljša elastičnost kože. Ima zaščitni faktor 25. Previdno le pri področju okoli oči, ker jih hitro zdraži.

Pureté thermale 3 v 1 micelarni losjon je namenjen odstranjevanju ličil občutljive kože in oči. Vsebuje sredstvo za odstranjevanje ličil, pomirjujoč tonik in vodo za čiščenje. Tekoče podlage, rdečila, senčila in šminke odstrani brez problema. Pri maskari ni tako zelo učinkovit. Vodoodporne maskare ne odstrani. Kože niti malo ne draži, pri očeh je druga zgodba in sem tu veliko bolj nežna in previdna. Čeprav losjona ni potrebno izpirati, to storim vedno. Po micelarnem losjonu vedno uporabim še gel za čiščenje obraza.

Vlažilna maska za pomiritev kože je balzam za kožo. Suh zrak in mraz terjata svoj davek in maska za obraz povrne vlago in kožo izdatno navlaži. Izdelek po katerem koža zasije v drugi luči in ji povrne izgubljeno vlago. Obogatena je z mineralizirano termalno  vodo Vichy in vitaminom B3.

Si vedela, da ima Vichy v lekarnah super promocijo, kjer ob nakupu Slow Âge ali Idealia izdelkov prejmeš škatlo z različnimi vzorčki? Se splača preveriti.

Na listi želja imam dva nova izdelka: dnevno nego Mineral 89 in nočno kremo Slow Âge nuit.

Priporočam: Aqualia Thermal kremo za predel okoli oči (objavo si preberi tu) in Ideal Soleil sončno kremo (več o njej tukaj).

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.