Novosti iz kopalnice

Ker je blog v zadnjem mesecu sameval, je skrajni čas, da se mu zopet malo bolj posvetim. V glavi imam kup idej, ki bi jih rada uresničila in delila s tabo.

Na testiranje čaka kar nekaj izdelkov, danes pa ti bom predstavila štiri skin care izdelke, ki sem jih testirala v zadnjem času.

Novosti iz kopalnice

MuLondon čistilna pena z vonjem sivke je po učinkovitosti in nežnosti zelo podobna peni brez vonja, o kateri sem pisala tu. Odstrani vsa ličila in nečistoče, le očesni make up izpustim, ker mi močno draži oči. Če imaš rada vonj po sivki, ti bo izdelek toliko bolj všeč. Vonj ni tako izrazit kot pri kremi, a je vseeno zelo intenziven. Izdelek lahko kupiš na MuLondon uradni spletni strani (16 €), pri nas je na voljo v spletni trgovini Ecco Verde (16.49 €).

Balea Aqua Gelée je izdelek, ki ima res pravo žele teksturo. Na obrazu deluje lahkotno in prijetno. Čeprav na začetku na otip deluje lepljivo, se sčasoma zlije s kožo in lepljivost izgine. Z nadaljno nego nadaljujem po desetih minutah, da se dobro vpije v kožo. Mogoče nima nekega “vav efekta”, vendar moji kozi paše in ji nudi dodatno vlago in jo malo poživi. Na voljo v poslovalnicah DM (cena je okoli 3 €).

Nivea MicellAir vodica za odstranjevanje očesnega make upa (tudi vodoodpornega) je trenutno zelo in. Zmerna cena in dostopnost na vsakem koraku te hitro prepričata v nakup. Čeprav je pri odstranjevanju podlage, senčil in šminke super, pri maskari njena učinkovitost popusti. Do neke mere jo sicer odstrani, a na trepalnicah vseeno pusti nekaj vodoodporne maskare.

Avène termalno vodo sem že nekaj časa imela na listi želja. Prejela sem jo kot darilo pri nakupu v spletni lekarni Lekarnar. Kljub temu, da pretirane osvežitve čez dan še ne potrebujem, jo z veseljem uporabljam, ko imam občutek, da je moja koža pusta. Brez vsiljivega, sladkega ali močnega vonja, z nežnim pršem, prijetno osvežitvijo in “torbično” embalažo je temalna voda postala moj poletni must have. Na voljo v vseh lekarnah, 300 ml različica stane 10.96 €.

To je le nekaj novosti iz kopalnice, ki me bolj ali manj razveseljujejo. Si morda katerega izmed izdelkov preizkusila? Vesela bom tvojega mnenja.

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.