Poletje na očeh z Avon mark senčili

EPIC INTENSE Avon mark mini paleta senčil v kompaktni embalaži z ogledalom in čopičem je ena tistih, ob kateri ti zaigra srce. Mini različica je super za potovanja ali kakšno drugo selitev, ker ne zavzame veliko prostora, barvni nabor pa omogoča kar nekaj različnih videzov. Priložen penast čopič ni najboljši, v sili razmer pa je lahko uporaben.

Na voljo je šest različnih paletk.

~ Art of the nudes

~ Metal maniac

~ Smoke & Mirrors

~ Boho Chick

~ Blue my mind

~ Intergalactic

Poletje na očeh z Avon mark senčili

V zbirki imam Blue My Mind in Boho Chick paletki.

Boho Chick paletka vsebuje dve mat vijolični senčki in dve bleščeči senčki v zemeljskih tonih (rjava z zlatimi bleščicami in zlato-bež). Senčke so noro pigmentirane, se lepo zabrisujejo, imajo pa nekaj fall outa. Bleščičasti senčki prideta bolj do izraza pri nanosu s prsti. Z njo lahko ustvariš nežen, naravni, zemeljski dnevni izgled ali bolj intenzivni nočni makeup s pridihom vijolične.

Blue My Mind paletka je odeta v modre tone. Vsebuje mat črno, belo in turkizno modro senčko. Svetlo modra senčka vsebuje bleščice. Barvna lestvica punuja odtenke morskih deklic in turkizna senčka zelo lepo izpade v družbi eyelinerja. Svetlo modra je nežna in se lepo posveti in  je v tej paletki najmanj pigmentirana (intenzivnost se poveča z nanosom s prsti). Tudi pri tej paletki je nekaj prašenja, vendar ne v pretirani količini.

Pri mat odtenkih je potrebna lahkotnejša roka, ker so ti odtenki zelo dobro pigmentirani. Pri nobenem odtenku nisem imela težav z zabrisovanjem.

Epic intense paletki sta dobrodošla popestritev zemeljskih odtenkov paletk, ki zavzemajo večino moje zbirke. Posebno se veselim uporabe turkiznega odtenka.

Da pa so senčila bolj obstojna, pred nanosom nanesem mark primer za veke v lončku (nanašam ga kar s čopičem), ki prepreči mastenje vek in senčke dlje časa obrži na svojem mestu.

Pozdravček

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.