Poletni hiti in novosti

Do konca poletja nas čaka še kar nekaj (upam da) vročih dni. Verjetno si boš privoščila tudi kak skok v morje, reko ali jezero in se pri tem vsaj malo ohladila. Da pa bo poletje še bolj vroče, bodo poskrbeli tudi poletni hiti in novosti.

Poletni hiti in novosti

Skinfairytale after sun losjon s svežim vonjem in hladilnim učinkom bo zagotovo nepogrešljiv poletni izdelek. Naj ne bo v uporabi zaradi opeklin, temveč naj poskrbi za prijetno hlajenje in osvežitev po napornem in vročem dnevu.

Še en hit prihaja od znamke Skinfairytale. Chocotan lotion za hitro porjavelost in lepo sijočo polt. Ker vem, da se zavedaš, da pretirano izpostavljanje sončnim žarkom in obiski solarija škodujejo tvoji koži, si lahko zavidljivo poletno polt pričaraš s Chocontan losjonom. Se bojiš, da bi ga nanesla preveč? Ne skrbi, spere se s toplo vodo. Previdna bodi pri oblačenju, počakaj, da se losjon dobro vpije, na belih oblačilih pa lahko opaziš tudi prenos barve. Zagotovo bo postal tvoj priljubljeni poletni spremljevalec.

Clay ritual glineni mousse ta telo KOKO ti bo všeč, če bi rada dišala kot bounty čokoladica in ti je všeč puhasta tekstura. Kar precej masten in hranljiv izdelek, ki je pravi poletni hit.

Brez Butters izdelkov to poletje ne gre. Njihova poletna novost sta maski la zase. Ena je bolj hranljiva in jo je potrebno izpirati, druga je med drugim namenjena osvežitvi in zaščiti pri toplotni obdelavi las ~ izpiranje ni potrebno. Naj bodo lasje tudi poleti negovani in sijoči kot že dolgo ne.

Seveda brez sončne kreme ne gre. Za svoj največji letošnji poletni uspeh si štejem to, da sončno kremo na obraz nanesem vsak dan in ne samo, ko sem na morju. Glede količine še nisem čisto tam, kjer bi morala biti, se pa trudim,

Trenutno nimam kakšne, ki bi me vrgla na rit, ti pa priporočam, da si prebereš Monikino objavo Poletni izziv (klik) ali na IG-ju spremljaš #skinbejbe, ki so se letos še posebej potrudile in nas na vsakem koraku osveščajo o pomembnosti pravilnega nanosa sončne kreme.

Pozdravček,

Priporočam ti še naslednje objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.